The end

 

The end

Τα sorry μας, αλλά αυτό που κάναμε watch απόψε στο δελτίο ειδήσεων του Mega ήταν το τέλος της δημοσιογραφίας. Και εξηγούμαστε!

Είναι δυνατόν να εξαιρείς βασικό σου journalist– στην προκειμένη περίπτωση τον Γιάννη Πρετεντέρη – από συνέντευξη… επειδή το ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ; Και να διευκρινίσουμε! Δεν έχει να κάνει με την αξιωματική αντιπολίτευση, οποιοδήποτε κόμμα απαιτούσε κάτι τέτοιο και το channel το δεχόταν, το βλέπουμε ως πρόβλημα. Και είναι! Huge problem!

Ολόκληρο κανάλι, ολόκληρο Mega, βάζει με Σκουρλέτη και Βορίδη σε τέτοιο καυτό πολιτικό σκηνικό… μόνο τη Μαρία Σαράφογλου; Και αποκλείει Πρετεντέρη επειδή το ζήτησε ένα πολιτικό κόμμα; Δηλ. για να το κάνουμε understood: Με την αλλαγή στη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, ανέλαβε το πόστο τώρα ποιος;… Ο ΣΥΡΙΖΑ;

Και ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ δηλ. διότι το εξηγήσαμε και πριν. Το θέμα δεν είναι το κόμμα, η ουσία είναι το channel! Που δέχεται να του κάνουν κουμάντο οι πολιτικοί! Και μετά μιλάμε για… δημοσιογραφία! Τη μακαρίτισσα!

Αλλά αυτό guys μου δείχνει το μέγεθος τού μπούσουλα που έχουν χάσει εκεί στη Μεσογείων. Completely όμως! Το οποίο φαίνεται ήδη και από τα νούμερα τους, που σημειώνουν ιστορικά χαμηλά. Και αντί να κοιτάξουν να ανεβάσουν κάνα ποσοστό, αφήνουν τη Σαράφογλου μόνη να κάνει interview!

Εκτός κι αν νομίζουν, κάνοντας το χατίρι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα λειτουργήσει ως την κολυμβήθρα του Σιλωάμ και θα τους ξεπλύνει προηγούμενες δημοσιογραφικές «αμαρτίες». Καλά, με αυτό το πλευρό ας κοιμούνται!

Άντε γεια και αμπάχα μπούχα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου  

Comments are closed.