ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ – ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ: Το Σάββατο συγκεντρώνουμε τρόφιμα στην πλατεία Κλαυθμώνος

 

Νοιάζομαι | Μοιράζομαι

Ο δήμος Αθηναίων για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, διοργανώνει την πρωτοβουλία «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι», για την ενίσχυση χιλιάδων οικογενειών, οι οποίες στηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του δήμου.

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος, καλούμαστε να προσφέρουμε συσκευασμένα τρόφιμα (όσπρια, γάλα εβαπορέ, λαδί κ.α), καθώς και σοκολάτες και συσκευασμένα γλυκά, με στόχο ένα φωτεινό χαμόγελο για τα παιδιά και τους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Με την πρωτοβουλία θα ενισχυθεί ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, που βρίσκεται στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης (τηλ. 15422), και ο οποίος στηρίζει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης 6.185 οικογένειες και μοναχικά άτομα.

Πολύτιμη και σταθερή αρωγός του δήμου Αθηναίων στην προσπάθεια στήριξης ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, η εταιρία «Μαρινόπουλος Α.Ε.», που θα διαθέσει δύο φορτηγά οχήματα για τη μεταφορά των αγαθών, με συνεχή δρομολόγια προς τις αποθήκες του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών.

Στην αντίστοιχη περσινή πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων και του MEGA συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 43 τόνοι συσκευασμένων τροφίμων.

Comments are closed.