Εθνική βλαχιά

Γιώργος Λιάγκας

 

Εκκρεμότητα και δεν κάνει να την αφήνουμε… So, για πάμε! Φανταστείτε να είστε channel, να έχετε τελικό απέναντι σόου με καλή τηλεθέαση (βλέπε Music School)… και να βάζετε Σκορδά να χορέψει στο Dancing, για να τους κατατροπώσετε! Και, άνθρακας ο θησαυρός!

Απαρατήρητη
Ουδεμία διαφορά, παρά την τρομερή διαφήμιση που το έπαιζαν και το ξαναέπαιζαν το τρέιλερ με το φοβερό guest star, όλη την προηγούμενη εβδομάδα! Τι κι αν χόρεψε η wife τού Λιάγκα, καρφάκι δεν κάηκε στο τηλεοπτικό κοινό, που επέλεξε τους απέναντι! Για αυτό προφανώς και ο husband την επομένη τής είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι κακώς πήγε και της έπλεξε το εγκώμιο!

Ντροπή
Τι την καλύτερη presenter που διαθέτει το country την μπουμπούνισε, τι πιο λαμπερή από την Νομικού την εκσφενδόνισε, ό,τι μπορεί έκανε ο καψερός! Για να μετριάσει την πίκρα που θα έφαγαν προφανώς από τα χαμηλά νούμερα, που διόλου δεν συγκινήθηκαν! Άκαρδοι viewers! Μα να χορεύει ολόκληρη Φαίη Σκορδά, wife Λιάγκα και να μην αποσβολώνεστε μπροστά στην plasma; Για όνομα γαϊδουριά! Φτου σας!

Αλλοτρίωση
Είχε προηγηθεί παραλήρημα Λιάγκα. Άλλο και εκείνο! Το βιντεάκι με το ξέσπασμα του για το δημοσίευμα ότι αυτοπροτάθηκε στα στελέχη του Ant1 για τη θέση του Παπαδάκη, θα έπρεπε να διδάσκεται στα Πανεπιστήμια. Ως του τι παθαίνει ένα πρόσωπο όταν αλλοτριώνεται. Γίνεται βασικά Λιάγκας!

Μούφας
Για να κάνετε understood δηλαδή τι μούφα πουλάνε και τι υποκρισία – όχι ότι είχαμε καμία αμφιβολία έτσι; – όταν κάθε αρχή σεζόν δηλώνει ταπεινά ο Λιάγκας στις κάμερες όταν τον ρωτάνε για τον ανταγωνισμό (όπως και φέτος πχ με Σεφερλή), «εμάς μας ενδιαφέρει να έχουν όλοι δουλειά, να υπάρχουν εκπομπές απέναντι να δουλεύει ο κόσμος…» μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα. Αλλά κατά τα άλλα, όταν ένα κοριτσάκι στο «Ε» κάνει ένα λάθος, τη λιντσάρουμε στο Σύνταγμα!

Ο κόσμος γυρίζει γύρω μου
Τι άνθρωπος Jesus μου και Christ μου! Λες και τον είπε καμπούρη! Έτοιμος να την κατασπαράξει, ξέχασε και το σεβασμό του στην εργατιά και τα everything! Τέτοιο το παραλήρημα του, που αποκαλύφτηκε! Πόσο χεσμένο έχει βασικά το να δουλεύει ένας εργαζόμενος, αυτό που τον νοιάζει είναι η εικόνα του και μόνο. Διότι νομίζει ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω του! Τον… ακούμπησες; Σβήστηκες από το χάρτη!

Χωρίς λόγια
Καλά δεν θα πούμε για το φοβερό που χρησιμοποίησε ο αθεόφοβος το «αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» (ότι δίκαια το λέει ο κόσμος), με αυτή την αφορμή, για το κοριτσάκι στο «Ε»! Ούτε και το ότι στο καπάκι αναφέρθηκε δίνοντας του τα εύσημα, στον… Μικρούτσικο. Μέχρι εκεί βλέπει προφανώς, κολλημένος στην εποχή της μπούρδας!

Σύγχυση
Βρε husband! Το «αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» το λένε για journalists που καταδίδουν κόσμο! Το λένε για τη στενή συνεργασία των ΜΜΕ με τις δυνάμεις καταστολής! Το λένε για τους journalists που υπερασπιζόντουσαν τα μνημόνια που ερχόντουσαν και οδηγούν τον κόσμο στην αυτοκτονία! Ο Λιάγκας guys μου το λέει… για το κοριτσάκι στο «Ε», που τον έθιξε για την επαγγελματική του σταδιοδρομία! Τι αμόλησε Jesus μου και Christ μου ο απίθανος! Ναι ρε Λιάγκα ο κόσμος λέει αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι για σένα που σε θίξανε!

Εγώ, εγώ, εγώ…
Το κορυφαίο όμως, το ανεπανάληπτο, ήταν το άλλο. Που άρχισε να χτυπιέται στον αέρα του πρωινού λέγοντας για την πορεία του 20 χρόνια, για το ότι «κάνω μια επιτυχημένη εκπομπή 5 χρόνια», εγώ, εγώ, εγώ, εγώ! Και βεβαίως, για να μην έχετε καμία αυταπάτη, ένας τέτοιος τύπος θεωρεί ανύπαρκτο όποιον δεν δουλεύει στην TV. Κατά τον husband όποιος δεν εμφανίζεται στο γυαλί, δεν υπάρχει! Amber alert! Ε ρε παράκρουση από τα φώτα! Ε μα κι εσείς κάμεραμεν χαμηλώστε του τα, αφού τον βλέπετε, τυφλώνεται ο άνθρωπος!

Το έχουν χάσει
Με αυτά και με αυτά, επειδή πραγματικά το κάνουμε believe ακράδαντα ότι το βίντεο με το ξέσπασμα του θα πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια ΜΜΕ… συνδέστε το με τη χαρά που πλημμύρισε το διαδίκτυο από journalists– συναδέλφους του αλλά και απλό κόσμο, όταν χαντακωνόντουσαν τις πρώτες μέρες από τον Σεφερλή στο Mega! Για να κάνετε understood σε τι εκτίμηση τούς έχουν και πόσο το ζεύγος το έχει χάσει! Από το ψώνιο τους!

Αμπάχα μπούχα είπαμε; Άντε γεια wind στα πανιά και το volume εσείς για καταπληκτικό Morrissey μπας και ισιώσουμε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.