Χαμός στα social media: παρομοιάζουν τον Λάκη με νέο Μάκη!

 

 

Λαζόπουλος - Τριανταφυλλόπουλος

Ο Χαϊκάλης «έκαψε» τον κολλητό του λέγοντας ότι ο Λαζόπουλος έκανε το μοντάζ

Νέο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αποκαλούν στα social media τον Λάκη Λαζόπουλο, μετά τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη στο MEGA ότι παρέδωσε το αμοντάριστο υλικό στην ομάδα του δημοφιλούς καλλιτέχνη για να αφαιρέσει θορύβους και βόμβους!

Ο βουλευτής επικαλούμενος τη φιλία χρόνων, αλλά και την εμπιστοσύνη που έχει στον Λάκη Λαζόπουλο και την ομάδα των τεχνικών του… «έκαψε» τον καλλιτέχνη προκαλώντας σωρεία αρνητικών και κοροϊδευτικών σχολίων εις βάρος του από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων που τον «ταύτισαν» με τον πάλαι ποτέ Ταρζάν της δημοσιογραφίας και τη «Ζούγκλα» που είχε προκαλέσει με τις εκπομπές του, οι οποίες βασίζονταν σε υποκλεμμένο και παράνομο οπτικοακουστικό υλικό, διασύροντας πολλές φορές πρόσωπα άνευ λόγου… όπως για παράδειγμα τον αείμνηστο Μιχάλη Ασλάνη κ.ά.

«Ο Λαζόπουλος είναι πλέον ο Τριανταφυλλόπουλος της πολιτικής ζωής» γράφει στο Facebook ο δημοσιογράφος Θοδωρής Βαμβακάρης. Για να συμπληρώσει κάποιος άλλος, «Στο πιο γελοίο και ελπίζω να μην κληρονομήσει και τη δημοσιογραφία του με τις κρυφές κάμερες»! Άλλος χρήστης σημειώνει, «Μόνο που είναι πιο αντιπαθητικός»!

«Λάκης: ο νέος Μάκης» έγραφε λίγο πιο μετά, επίσης στο Facebook ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Αντωνόπουλος και συμπλήρωσε, «Η Μητσοποίηση της πολιτικής ζωής». Άλλος χρήστης έγραψε, «All round talent»!

Comments are closed.