Γκαντεμιές

 

Πρόταση στο Mega πώς να εμφανίσει πάλι τον Πρετεντέρη

 

Γκαντεμιές

Είναι άτυχο πάντως αυτό το παιδί, δεν παίζεται! Ο λόγος για τον George Παπανδρέου, που είπε ο άνθρωπος να ανακοινώσει ένα κόμμα, περίμενε όλη την εβδομάδα να τελειώσει κάπως η ναυτική τραγωδία διότι δεν θα ήταν και sic… και του σκάει, σύλληψη Χριστόδουλου Ξηρού! Και από εκεί που θα ήταν πρώτο θέμα χθες στα δελτία η ίδρυση του Κινήματος του, πέρασε στη δεύτερη θέση λόγω του τρομοκράτη. Ε ρε fuck γκαντεμιά που τον δέρνει τον άτιμο!

Και ποιος να του το ‘λεγε ε; Ότι θα την πάθαινε και από έναν… συνάδελφο! Ποδηλάτης γαρ!

Ηφαίστειο
Πάντως μια κάμερα βρε guys μου να υπήρχε χθες στο σπίτι του Βενιζέλου! Α πα πα πα πα πα! Κάντε το εικόνα! Να μπαίνει μέσα ο ιπποπόταμος και να τα κάνει λίμπα! Να τρώει τους καναπέδες από τα νεύρα του! Να βγάζει αφρούς από την τσατίλα του! Jesus Christ μου τι θα τραβάει σύζυγος και κόρη! Την αλληλεγγύη μας!

Κουκουρούκου
Πάντως μετά τον Βενιζέλο και τη μαυρίλα του χθες, το δεύτερο πλάνο που έγραψε τις τελευταίες μέρες ήταν η εμφάνιση Εύας Καιλή ως εκπρόσωπος Τύπου στην προεκλογική περίοδο. Εδώ κι αν είναι Jesus και πάλι Jesus! Τι φρούτο ήταν αυτό βρε guys μου; Με τη μπούκλα και τη γκομενίστικη μικρή φωνούλα, τρεμάμενη να μεταφέρει την οργή του ΠαΣοΚ για τον Γιώργο Παπανδρέου. Θα σκιάχτηκε ο τελευταίος!

Έκανε το ρεπό του
Μια χαρά έκατσε τις προάλλες η συνέντευξη του Πάνου Σκουρλέτη στο δελτίο του Mega. Θα το γλέντησε ο άνθρωπος! Παρέα με τις δύο μαθητευόμενες! Στο διπλανό του φινιστρίνι η μαθητευόμενη ανκοργούμαν Μαρία Σαράφογλου και πιο δίπλα η μαθητευόμενη πολιτικός Μαρία Σπυράκη. Άκοπα!

Ουγκάντα
Νταξει δεν υπάρχει το ψήσιμο που μας κάνουν εκεί στο Mega! Μας παίζουν εμάς τους viewers, οι άνθρωποι κανονικά! Το έχουμε ξαναπεί, θα το επαναλάβουμε μπας και το εμπεδώσουνε. Το απόλυτο ξενέρωμα είναι να έχουμε προεκλογική περίοδο, να γίνεται ο χαμός… και να μην απολαμβάνουμε John Πρετεντέρη, επειδή το ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα εύγε μας στο country μας, με τα απίθανα του!

Πρόταση
Πάντως αν θέλετε εκεί στο Mega να ανακτήσετε τη δημοσιογραφική σας αξιοπρέπεια, να ανεβάσετε τα νούμερα και να γίνει πανικός, σας έχουμε τη λύση! Αφήστε τους μαραθωνίους με το δίωρο δελτίο που εκσφενδονίζετε για να τσιμπήσετε κοινό και κάντε την κίνηση ματ. Εκεί που έχετε Σαράφογλου και εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στα φινιστρίνια… μπουμπουνίστε έτσι απροειδοποίητα έναν Πρετεντέρη! Να γελάσουμε!

Παρενόχληση
Είπε ο άνθρωπος ότι τώρα που κατέβηκε η Μαρία Σπυράκη στην πολιτική την ξεφορτώθηκε… και έχει βρει χειρότερα τον μπελά του! Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοτταρίδη το πρώην έτερον ήμισυ της δαιμόνιας νυν εκπροσώπου, που ξεροστάλιαζαν μαζί και σπρωχνόντουσαν έξω από το Μαξίμου και τώρα τον έχει βομβαρδίσει με μηνύματα ανά 5 λεπτο στο κινητό του, όπως ο ίδιος καταγγέλλει στον άκρως interesting λογαριασμό του στο Facebook! Ευελπιστεί, για να κάνετε understood, σε αυτοδυναμία για όποιον βγει, για να μην ξαναπάμε σε εκλογές και του ζαλίζει τον εγκέφαλο!

Αυτά! Αμπάχα μπούχα και άντε γεια!
(volume εσείς το νου σας!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου
                   

Comments are closed.