Ο χαμένος στη μετάφραση, η τηλεπερσόνα και η ρούγα

 

Ο χαμένος στη μετάφραση, η τηλεπερσόνα και η ρούγα

Είναι δυνατόν να βάζετε βρε guys μου στο Mega, να κάνει σπικάζ στα βίντεο για τη φρικιαστική εκτέλεση των δημοσιογράφων στο Παρίσι, την… Κλειώ Νικολάου; Πιο άσχετο δεν θα μπορούσατε να μας αμολήσετε! Jesus Christ απίθανη η τύπισσα! Κάντε hear τώρα σκηνικό: Ξεκινάει το δελτίο ειδήσεων του megalicious channel την Τετάρτη, την ημέρα που έσκασε δηλ. πριν λίγες ώρες η τρομερή είδηση. Στην έναρξη βάζουν στο καπάκι το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τους αλλοπαρμένους να σκοτώνουν εν ψυχρώ τον αστυνομικό στο έδαφος… Και;

Βραβείο κουλού σπικάζ 2015
… Kαι ακούς την απίθανη journalist να κάνει την περιγραφή, λες και έλεγε για καμιά περιπέτεια με τα Στρουμφάκια! Ουδεμία επίγνωση τού για τι μίλαγε! Καμία επαφή με του τι περιέγραφε! Η φωνή της ήταν πραγματικά λες και εκσφενδόνιζε για καμιά γιορτή με πυροτεχνήματα, κάτι ουδέτερο anyway και όχι πάντως κάτι τόσο σοκαριστικό, όπως η φρικτή δολοφονία και το μακελειό που όλοι είδαμε! Λες και η τύπισσα ήταν σε άλλο σύμπαν. Στην κοσμάρα της!

Δεν καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει;
Καλά και δεν είναι η πρώτη φορά έτσι; Για αυτό και το αναφέρουμε. Την έχουμε κάνει και άλλες φορές hear σε δελτία να λέει για μια είδηση στενάχωρη τού εξωτερικού και να έχει ένα ύφος άσχετο, λες και μπουμπουνάει κάτι… ανάλαφρο. Ασχετοσύνη completely!

Ρούγα
Πιο κατίνος πεθαίνεις! Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα που όλο θα τον πετύχεις να σχολιάζει τα γκομενικά τριτοκλασάτων σελεμπριτούδων. Μέχρι εκεί η οροφή του! Τη μία για της Αραβανή που χώρισε, την άλλη της Φουρέιρα που επίσης παράτησε τον Σαμαρά και δεν συμμαζεύεται. Και πάντα έχει κόλλημα βέβαια όλο με τους τύπους που βγάζουν πολλά λεφτά και με τις γκόμενες που τους διαλέγουν. Προφανώς απωθημένα!

Trash
Που αυτός δεν έχει λεφτά, που όλο κλαίγεται στο television που τον κορόιδεψαν και τα έχασε, μπας και τσιμπήσει τίποτα… και που δεν τον κυνηγάνε οι γκόμενες. Τρομάρα του! Ευτυχώς πάντως που έρχονται εκλογές και όλο και σε κάνα εκλογικό στασίδι του Ant1 θα αράξει για να μας πει τη βαρύγδουπη πολιτική του άποψη… Μέχρι να ξημερώσει και να ξαναβουτηχτεί στην κατινιά που τόσο γουστάρει και τραβάει η ψυχή του! Να΄ναι καλά το channel του που προσπαθεί πού και πού να τον ξεπλύνει από την trashaριά! Δεν είναι και εύκολο!

Δεν τη γουστάρουν αλλά όλο με αυτήν ασχολούνται
Νταξει, γκώσαμε πια νισάφι! Enough is enough με αυτόν τον πόλεμο πια με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το έχουν αναγάγει πια σε μείζον ζήτημα του country! Ο λόγος βασικά είναι ότι δεν έχουν τι άλλο να σχολιάσουν αυτοί που το κάνουν στο television και οι υπόλοιποι που γράφουν στα χαζομπλόγκια και κάτι πρέπει να παραδώσουν. Και έτσι μας έχουν φλομώσει με την presenter του Alpha!

Κομπλεξισμός
Μα είναι πια γελοιότητα όλο το situation. Όλοι οι κομπλεξικοί πάνω της έτοιμοι να την κατασπαράξουν! Δεν τόλμησε να βγει στα Καρντάσιανς και ήταν από πάνω από τα social media έτοιμοι να γράψουν τη διατριβή τους, για να την πάρουν μετά οι φίλοι τους στα channels και στο βλακο-διαδίκτυο και να την αναλύσουν! Ε ρε βλακεία που μας βαράει κατακούτελα σαν country!

True story
Πάντως εμείς να το πούμε; Γιατί όχι; Να το καταθέσουμε! Την ώρα που έπαιζε το interview της Σπυροπούλου στον Αρναούτογλου ήμασταν σε τραπέζι με ΣΥΡΙΖΑίους, είχαν πολιτική κουβέντα στο φουλ… και όμως διέκοψαν γιατί τους κέρδισε η εμφάνιση της ξανθιάς περσόνας. Αλήθεια πέρα για πέρα guys μου! Ξαφνικά τους είδες να είναι μούγκα και καλά να κατακρίνουν ποια είναι αυτή και πώς πήρε την εκπομπή, ωστόσο να κάθονται όμως τουμπεκί και να κάνουν watch!

Αυτά είναι!
Και μιας και ο λόγος έφερε το κόμμα, για να το εμπεδώσουμε: Ο Αλέξης Τσίπρας στο interview του στο Channel 4… απάνταγε στα ελληνικά; Ενώ ο τύπος του μίλαγε στα αγγλικά; Δεν υπάρχει ο μελλοντικός prime μας minister! Αστέρι!

Άντε γεια! Γενικότερα και ειδικότερα!
(volume εσείς για πολύ great songάκι και αμπάχα μπούχα!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.