Let the show begin

 

Ευαγγελάτος - Τρέμη - Πρετεντέρης

Μεγάλη μέρα today και δεν γίνεται να μην το σχολιάσουμε! Επιτέλους Jesus μου και Christ μου! Γύρισε η one and only! Όλγα Τρέμη στα δελτία! Μεγάλη χαρά, θα μας επιτρέψετε! Και βεβαίως δεν ήρθε μόνη της έτσι; Έφερε μαζί και τα σαρδάμ της και πολύ την απολαύσαμε, διότι η απουσία της guys μου ήταν TV – θανατηφόρα!

Το είχε το άγχος της η ανκοργούμαν στα πρώτα λεπτά, πέρα για πέρα λογικό, εκεί στην αρχή τού όρθιου, έτρεμε το χέρι της με το χαρτί που κράταγε! Πάντως δεν παίζεται η σύγκριση του δελτίου πριν με Σαράφογλου και today με Τρέμη ξανά, έτσι; Τι να πούμε, το αδικούμε μόνο και που το αναφέραμε!

Το woman τούτο, έχει βάρος, διαθέτει πείρα, το κατέχει by far! Την κάνατε watch εκεί με τον Βενιζέλο στο interview; Ε, ουδεμία σχέση τώρα τι να λέμε με το πώς γινόντουσαν οι συζητήσεις με τους καλεσμένους του δελτίου, την περίοδο που απουσίαζε… Ούτε που να το θυμόμαστε! Μακριά!

Άκρως τηλεοπτική, ξέρει πού να πεταχτεί, πού να πάει το conversation, πώς να αστειευτεί… Τα έχει guys μου τα everything!

Last but not least, να πούμε για τους Ευαγγελάτο – Πρετεντέρη ότι γουστάρουμε τρελά που βρίσκονται στο σχήμα, εξαιρετικά τα πρώτα δείγματα today. Μια χαρά παρουσίες αμφότερες! Ωστόσο, θα τους προτιμούσαμε together να βγαίνουν και όχι ένας ένας σαν τους τσακωμένους! Εκτός και αν είναι να γίνει στην πορεία, απλά θέλετε να γνωριστούν πρώτα, εκεί πάμε πάσο!

Ε, τώρα μάλιστα guys μου, ας πάμε σε εκλογές! Άνετα! Αράξτε στους καναπέδες σας, πάρτε τα ποπκόρνια σας και let the show begin! Ευχαριστούμε Mega! (τα sorry μας κιόλα, αλλά εδώ ο άλλος είχε ευχαριστήσει τους αμερικανούς!)

Αμπάχα μπούχα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.