Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ προχωρά σε συνέδριο ανανέωσης

Η θέση μας είναι τώρα πολύ πιο εύκολη σε σχέση με το τεράστιο βάρος που σηκώναμε τα τελευταία χρόνια, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην πρώτη του δήλωση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, εξαπολύοντας, παράλληλα, σκληρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου.

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ προχωρά σε συνέδριο ανανέωσης

Ο κ. Βενιζέλος είπε πως το ΠΑΣΟΚ πήρε ένα «μικρό και ανεπαρκές» ποσοστό που δεν το ικανοποιεί καθόλου, τονίζοντας πως για το γεγονός αυτό υπάρχει ευθύνη με ονοματεπώνυμο έναντι της παράταξης που «βαραίνει τον Γιώργο Παπανδρέου».

Συμπλήρωσε δε πως το ΠΑΣΟΚ προχωρά σε συνέδριο ανανέωσης, ενότητας και συσπείρωσης και ότι είναι ανοιχτό το θέμα ηγεσίας.

«Αντέξαμε στην ανιστόρητη υπονόμευση που προκάλεσε η διάσπαση της παράταξης για κάποιες προσωπικές εμμονές, για ένα καπρίτσιο», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος είπε, επίσης, πως το κόμμα συγκέντρωσε ποσοστό μικρό και ανεπαρκές και πρόσθεσε ότι το αποτέλεσμα δεν τον ικανοποιεί σε σχέση με το μέγεθος της προσπάθειας που έγινε και σε σχέση με «τις αλήθειες που είπαμε προεκλογικά».
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.