Σαν παράνομη γκόμενα αντιμετωπίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΕΡΙΤ

 

 

Σαν παράνομη γκόμενα αντιμετωπίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΕΡΙΤ

Ο αθλητικός που δεν «μάσησε» και η κάμερα της κρατικής που συνοδεύει τον Τσίπρα στο εξωτερικό

Ένας μήνας πέρασε κι όμως η Κυβέρνηση συνεχίζει το εμπάργκο κατά του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι να φέρει το νέο νόμο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ η κυβέρνηση συμπεριφέρεται στο ραδιοτηλεοπτικό φορέα λες και το «μαγαζί» έχει χολέρα!

Όσο για τα τυπικά όπως για παράδειγμα τα καθημερινά, συνεντεύξεις Τύπου υπουργών, συναντήσεις… η κατάσταση είναι άκρως περίεργη! Ο ρεπόρτερ της ΝΕΡΙΤ πλέον αντιμετωπίζεται σαν την παράνομη γκόμενα! Δηλαδή ναι μεν είναι παρόντες, αλλά δεν δικαιούνται να ερωτούν! Χαρακτηριστική περίπτωση ήταν η συνέντευξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες όπου ο απεσταλμένος της ΝΕΡΙΤ ήταν μουγκός! Οι βουλευτές της κυβέρνησης όταν δουν μικρόφωνο της ΝΕΡΙΤ τους έρχεται κάτι σαν αναγούλα και δεν είναι λίγοι που τους κοιτούν υποτιμητικά, ενώ μπορεί να είναι ακόμη και μόνη της η κάμερα της ΝΕΡΙΤ τους δίνουν ένα αποκλειστικό άδειασμα αδιαφορώντας!

Δημήτρης Μαλισιώβας Στο πρόσφατο θέμα με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο ένας αθλητικός της ΝΕΡΙΤ, φαίνεται ότι δεν «μάσησε» και στην κρίσιμη τοποθέτηση   ρώτησε χωρίς φόβο και πάθος τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή σε απευθείας σύνδεση στο περιστύλιο της Βουλής: τελικά ο υφυπουργός απάντησε κανονικά στον Δημήτρη Μαλισιώβα όπως και σε όλους τους αθλητικούς συντάκτες ανακοινώνοντας την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει τέλος στη βία. Λέτε να μπερδεύτηκε με τόσα μικρόφωνα;

Τέλος να σημειωθεί ότι μέσω της ΝΕΡΙΤ όλα τα κανάλια τον τελευταίο μήνα στις κρίσιμες επαφές της κυβέρνησης στο εξωτερικό παίρνουν τσάμπα εικόνα! Η κάμερα της ΝΕΡΙΤ είναι η μόνη που μπαίνει στις κρίσιμες συναντήσεις του Τσιπρα και μετά τη μοιράζει στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς όπως άλλωστε συνέβαινε με την ΕΡΤ.

Comments are closed.