Πανελλήνιο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στη Σύρο το Πάσχα

 

 

Πανελλήνιο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στη Σύρο το Πάσχα

Το μεγάλο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Hermes Cup θα διεξαχθεί και φέτος το Πάσχα στη Σύρο και συγκεκριμένα από το Σάββατο 4 Απριλίου μέχρι και την Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015. Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές, τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς συμμετοχών, φέτος για ακόμη μια φορά οι διοργανωτές ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι στο τουρνουά έλαβαν μέρος ακαδημίες από την Χερσόνησο της Κρήτης, τη Πάτμο, την Αθήνα, την Μύκονο, και όλες οι ακαδημίες της Σύρου.

Έλαβαν μέρος 30 ομάδες με 400 αθλητές και έγιναν συνολικά 62 αγώνες μέσα σε τρεις μέρες, σε τρία διαφορετικά γήπεδα της Σύρου, ενώ μπήκαν συνολικά 465 γκολ και υπήρχε Ζωντανή (Live) κάλυψη όλων των αγώνων μέσω Web streaming στην επίσημη σελίδα του τουρνουά.

Το τουρνουά έληξε με μια λαμπρή τελετή, με την απονομή των κυπέλλων και βράβευση όλων των μικρών αθλητών που συμμετείχαν, αλλά και πολύ τραγούδι κέφι και χορούς. (δείτε φωτογραφίες εδώ)

Φέτος οι ηλικιακές κατηγορίες που θα αγωνιστούν τα παιδιά είναι 4:

Παιδιά γεννημένα το 2001/2002, 2003/2004, 2005/2006 και 2007/2008.

Την οργάνωση και φέτος έχει αναλάβει η Σχολή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Σύρου και το κόστος συμμετοχής είναι 85 ευρώ για κάθε παιδί και 95 ευρώ για τον ενήλικα και η τιμή περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, ένα γεύμα ημερησίως και μετακινήσεις στη Σύρο με πούλμαν για τους αγώνες. (δείτε αναλυτικά )

Λόγω ότι το ενδιαφέρον για συμμετοχές φέτος είναι αυξημένο και λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Comments are closed.