Ίντριγκααα!

 

Στάη - Πρετεντέρης - Λιάγκας

Κάνοντας watch τη Στάη χθες βράδυ στην πρεμιέρα της, μία σκέψη μάς κεραυνοβόλησε σούμπιτο! Ότι η ΕΡΤ ξανάνοιξε! Guys; Με το που έσκασαν τα πρώτα της πλάνα, έλεγες δεν μπορεί, τούτη είναι στο πλατό τής κρατικής και μάλιστα φαινόταν στην plasma μας τόσο χολωμένη και μες στη τσίτα, υπέθετες ότι είχε πλακωθεί μόλις και με τον… Θωμόπουλο! Τέτοια ομοιότητα το στούντιο, άλλο πράγμα!

Bad mood
Καλέ γιατί τόση μούρη κατεβασμένη και στρίνια μάς ανεμοστροβιλιζόταν με το καλησπέρα σας; Δεν βλεπόταν από τα νεύρα της… Μάντισσα, μάντισσα! Είχε προβλέψει προφανώς τα νούμερα!

Πάρτο αλλιώς
Α και με την ευκαιρία. Πόσο κακός ο τίτλος της εκπομπής! Does not exist η αστοχία του! Δεν βαφτίζεις «Ίντριγκα» την ενημερωτική σου εκπομπή λες και είσαι η Τατιάνα της ζώνης! Jesus Christ πόσο μπλιαξ η ονομασία! Αλλά και σα δομή, ήταν ολίγον τι παλιακό. Διότι ωραία τα μάτια, nice οι ακκισμοί τής presenter, αλλά θες και κάτι πιο σύγχρονο στο talk show. Και δεν το είχε με το nothing! Πάρτο αλλιώς πρώην ανκοργούμαν…

Μια μπουκιά
Ας πάμε τώρα στα δυσάρεστα. Guys; Αλήθεια θα το αμολήσουμε και να μας συγχωράτε. Αλλά πολύ μας έχει στενοχωρήσει το heart μας, η απομόνωση που υφίσταται εδώ και καιρό ο John Πρετεντέρης και όλο κλιμακώνεται. Αχ βρε presenter μας σε φάγανε!

The end
Όπως και να το κάνουμε guys μου από τη στιγμή που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία… τέλος. Για τον journalist. Δεν μπορούσε να σταθεί σε ένα τέτοιο τοπίο με το εμπάργκο του και ειδικά, όταν ακολούθησε και η απομόνωση από το channel. Εκεί, ταφόπλακα! Όσο για τη στροφή στο ρεπορτάζ που επιχειρεί στην «Ανατροπή», δυστυχώς ο κόσμος εκεί έξω τον έχει κατατάξει τόσο μισητό, που δεν πα να ανακαλύψει την πυρίτιδα, σημασία δεν θα του δώσει… Τέτοια η αποστροφή!

Τσου
Πάμε τώρα να ρίξουμε το επίπεδο; Να το γκρεμοτσακίσουμε! Τσου ρε Λιάγκα, τσου! Του την είπε μια χαρά η singer Στικούδη όταν αυτός τη σταύρωνε γιατί είπε βλαχάρα και καρακάξα την Καμπούρη… Τον τάπωσε μιλάμε τον άνθρωπο κοροϊδεύοντας τον στην ουσία ότι σιγά που σκανδαλίστηκες, εσύ έχεις πει χειρότερα, του μπουμπουνάει… Και τι της είπε ο απίθανος βαρύγδουπα;

Βρε ουστ
Ότι δεν έχει προσβάλει ποτέ ανθρώπους και ότι μπορεί να λέει χειρότερα, αλλά τα λέει με άλλο τρόπο! Ναι, με εκλεπτυσμένο και ντελικάτο όπως είναι τρομάρα του η κορμοστασιά του! Θυμόμαστε όταν φώναζε π.χ. μαλάκα on air τον journalist που έγραψε ρεπορτάζ για την αφεντιά του! Άσε μας ρε husband που την έπεσαν στο woman γιατί είπε απλά την άποψη της στα social media! Και τι σε έχουμε βάλει εσένα ρε husband, μπάτσο της αισθητικής μας; Παράκρουση έχει πάθει ο άνθρωπος όσο τον έχετε ξεχάσει στην πρωινή ζώνη! Και αυτός και η κυρά του, που μας έχουνε φλομώσει στη βλαχιά! Βρε ουστ!

Χωρίς λόγια!
Κλείνουμε με το απίθανο! Το εξαιρετικό, το καλύτερο by far πλάνο σε skype σύνδεση στο ελληνικό television! Του έχουμε και αδυναμία διότι ήταν και προφέσορας μας! Αντώνης Μαγγανάς! Καθηγητής εγκληματολογίας στο Πάντειο, βγήκε στο Aρτ την Τετάρτη στην εκπομπή «Θεμιτά και αθέμιτα» για να μιλήσουν για το bullying. Κόψτε πλάνο! Με την κρεμάστρα και το παντελόνι κρεμασμένο στη ντουλάπα του και τη σιδερώστρα στον τοίχο ανάποδα! Θεϊκό και ανεπανάληπτο!

Δείτε το καλύτερο πλάνο σε skype σύνδεση στο ελληνικό television!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και το volume μη μου ξεχνιόσαστε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.