Κράζεις (Μπόμπολα); Θαυμάζεις (Μπόμπολα)! (βίντεο)

Γιώργος Αμυράς

Η αποτυχημένη παράσταση Αμυρά για το ξεδόντιασμα του εκδότη και το σπιράλ τετράδιο

Είναι προφανές για κάποιον που παρακολούθησε την «Κοινωνία ώρα MEGA» εχθές το πρωί, ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε ανάμεσα σε όλους τους βουλευτές του Ποταμιού τον Γιώργο Αμυρά λόγω του νεανικού προφίλ και των ποδηλατικών συνηθειών του… προκειμένου να εμφανιστεί στο μεγάλο κανάλι και να πετάξει κάποιες (ανώδυνες) αντιπολιτευτικές κορώνες για την οικογένεια Μπόμπολα που – κακώς πολλοί, την έχουν ταυτίσει με την ίδρυση του νεοσύστατου κόμματος, προκαλώντας σοβαρή ζημιά στα ποσοστά του.

Ο Γιώργος Αμυράς φαίνεται ότι πήγε στην εκπομπή των Οικονομέα – Καμπουράκη (έλειπε εχθές ο δημοσιογράφος), με συγκεκριμένη αποστολή για να κάνει σαματά… Χωρίς περιεχόμενο όμως, (μπορείτε να δείτε μόνοι σας το video και να το διαπιστώσετε), διότι δεν είπε τίποτα επί της συγκεκριμένης ουσίας, απλώς φώναζε επιδεικτικά και άναρθρα το όνομα Μπόμπολας μέσα στο κανάλι του… Ώστε να τον ακούσουν κάποιοι δύσπιστοι, αλλά και ζαλισμένοι τηλεθεατές με στόχο να πεισθούν ότι το Ποτάμι δεν έχει καμία σχέση με τη διαπλοκή και άμα λάχει τα χώνουμε στον Μπόμπολα στο γήπεδό του!

Δυστυχώς ήταν εξαιρετικά κακή, αλλά και κιτς η στημένη παράσταση του Γιώργου Αμυρά και σίγουρα δεν έκανε κακό στον Μπόμπολα (άλλωστε δεν ήταν αυτή η αποστολή), αλλά στο προφίλ του, μιλώντας για «ξεδόντιασμα» του εκδότη μέσα στο MEGA σαν τον τελευταίο πανελίστα λαϊκιστή των κομμάτων που οι ίδιοι στο Ποτάμι χλευάζουν!

Ο Γιώργος Αμυράς δεν κατάφερε να εκτελέσει την αποστολή που του ανέθεσε ο αρχηγός του Σταύρος Θεοδωράκης, παρά το γεγονός ότι διάβασε στον «αέρα» της εκπομπής όλες τις σημειώσεις που είχε κρατήσει στο σπιράλ τετράδιο (από το προηγούμενο βράδυ) και είχε τοποθετήσει με επιμέλεια μπροστά του! Δεν κατάφερε να ξεβρομίσει το Ποτάμι από τις άδικες κατηγορίες που του προσάπτουν, δήθεν ότι είναι ο βραχίονας της διαπλοκής. Ήταν μια αποτυχημένη παράσταση που λανθασμένα ανατέθηκε στον Γιώργο Αμυρά και λάθος που ο ίδιος την ανέλαβε!

Αντίθετα από τα αποτελέσματα που περίμεναν οι επιτελείς του Ποταμιού, έμεινε αναπάντητη η βαριά κατηγορία του Συριζαίου Στάθη Λεουτσάκου στον Αμυρά ότι «Το κόμμα του κάνει το συνήγορο του Σόιμπλε»!

Αναπάντητη έμεινε και η αυτονόητη παρατήρηση του οικοδεσπότη Γιώργου Οικονομέα στον κακά προετοιμασμένο Αμυρά για την αποστολή που του είχε ανατεθεί ότι «Οι καναλάρχες και ο Μπόμπολας θέλουν να ξεκαθαριστεί το θέμα των τηλεοπτικών αδειών»!

Τέλος αναπάντητη έμεινε και η παρατήρηση του συνεργάτη της «Κοινωνίας ώρα MEGA» Γιάννη Σαραντάκου ότι «Το να χρωστά κάποιος επιχειρηματίας στην τράπεζα δεν σημαίνει ότι είναι και διαπλεκόμενος»!

(Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 11.45 και μετά)

Comments are closed.