Παράξενη η σύγκρουση Μητρόπουλου – Χαντζόπουλου

Μητρόπουλος – Χαντζόπουλος

Πώς είναι δυνατόν ΤΑ ΝΕΑ να σφυροκοπούν τη συγκυβέρνηση και η κριτική του σκιτσογράφου να γίνεται αιτία ρήξης; – Τι σχέση είχε ο πολιτικός αρχηγός;

Πράγματι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και αναφέρουν ότι υπήρξε έντονη αντιπαράθεση του διευθυντή των «ΝΕΩΝ» με τον Δημήτρη Χαντζόπουλο… Μάλιστα όπως μαθαίνουμε ο διευθυντής της εφημερίδας επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στο σκιτσογράφο. Ενώ μετά το επεισόδιο και την απόφαση του Δημήτρη Χαντζόπουλου να αποχωρήσει, στελέχη του ΔΟΛ – λέγεται, ότι κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να τον μεταπείσουν για να μην επιμείνει στην απόφασή του.

Ωστόσο, η πληροφορία (που ακούσαμε και ‘μεις) ότι ο Δημήτρης Μητρόπουλος ενοχλήθηκε από την αντικυβερνητική στάση του Δημήτρη Χαντζόπουλου μοιάζει αίολη για τρεις τουλάχιστον λόγους.

Πρώτον, διότι «ΤΑ ΝΕΑ» με εξαίρεση ένα τριήμερο μετά τις εκλογές κρατούν έντονα αντιπολιτευτική στάση απέναντι στη συγκυβέρνηση, ενώ εμφανώς στηρίζουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά.

Δεύτερον, διότι ειδικά αυτήν την εποχή ο ΔΟΛ έχει βγει στα κεραμίδια εναντίον της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, οπότε δεν μοιάζει λογικό να κατηγορείται ο σκιτσογράφος ότι ασκεί αντιπολίτευση. Άλλωστε αν ο διευθυντής των «ΝΕΩΝ» ήθελε να πάει πιο μαλακά τη συγκυβέρνηση θα έπρεπε να έχει δώσει πολύμηνη άδεια σε Παπαχρήστο και Πρετεντέρη που τη σφυροκοπούν καθημερινά!

Και τρίτον, διότι ο Χαντζόπουλος βρίσκεται στη γραμμή Πρετεντέρη, δεδομένου ότι τον τελευταίο χρόνο ασχολείται σχεδόν εμμονικά στα σκίτσα του με την κριτική – κυρίως, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους ΑΝΕΛ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ η εφημερίδα καθημερινά φιλοξενούσε δύο σκίτσα του (ένα στην πρώτη σελίδα και ένα στις εσωτερικές) και τα δύο, σε μεγάλο ποσοστό, ασκούσαν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ για περισσότερο από ένα χρόνο.

Συνεπώς δεν μπορεί ο Δημήτρης Μητρόπουλος να έπεσε από τα σύννεφα βλέποντας τον σκιτσογράφο του να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό! Πράγματι, μπορεί ο διευθυντής των «ΝΕΩΝ» να ζήτησε από τον σκιτσογράφο να περιορίσει την κριτική του στη συγκυβέρνηση, αλλά μοιάζει περίεργο όταν ολόκληρη η υπόλοιπη εφημερίδα από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα κρατά αντιπολιτευτική στάση!

Εκτός αν ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» – σύμφωνα με φήμες που ακούγονται, ενοχλήθηκε όχι για την έντονη κριτική του σκιτσογράφου απέναντι στη συγκυβέρνηση, αλλά γιατί ανακάλυψε τη σχέση με τον πολιτικό αρχηγό…

Comments are closed.