Το trihes.gr για τα ζώα πέρασε στον όμιλο της Brainfood Media

Brainfood Media

Στον όμιλο της Brainfood Media ανήκει πλέον το πιο επιτυχημένο site για τα ζώα, www.trihes.gr. Ο «οδηγός τετράποδης ευτυχίας» trihes.gr, με 104.000 μοναδικούς χρήστες το μήνα (ή 198.000 το τρίμηνο) – λάτρεις των ζώων, αλλά και 22.200 fans στο facebook, ανήκει στο δυναμικό της Brainfood, η οποία αναλαμβάνει την εμπορική διαχείριση και ανάπτυξή του, ενώ σχεδιάζεται μεγάλη καμπάνια τους μήνες Μάιο και Ιούνιο μέσω των συνεργαζόμενων sites, αλλά και προσθήκες για την ενίσχυση και καθιέρωσή του σε ακόμα περισσότερους λάτρεις των ζώων.

Η ομάδα: Οι δημοσιογράφοι, οι κτηνίατροι, οι επαγγελματίες εκπαιδευτές και οι γκρούμερ του περιοδικού «Σκύλος & Γάτα» ένωσαν τις γνώσεις και την αγάπη τους για τα ζώα με τις δημιουργούς του «Παρά Τρίχα» (ΣΚΑΪ) και «Ζωογραφία» (ΔΤ), των μοναδικών φιλοζωικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, στο portal ΤΡΙΧΕΣ – www.trihes.gr. Τα κείμενα συνοδεύουν οι μοναδικές φωτογραφίες του καταξιωμένου pet photographer Carlo Raciti. Είναι όλοι τους ενεργοί φιλόζωοι (δουλεύουν με οργανώσεις, σωματεία αλλά και ανεξάρτητα) και διαθέτουν τεράστια εμπειρία σε διάφορους τομείς. Έτσι μοιράζονται με τον επισκέπτη χρήσιμες και χρηστικές συμβουλές, από το πώς να βελτιώσει τους τρόπους του σκύλου ή της γάτας του μέχρι το τι προβλέπει ο νόμος για τη μεταφορά των τετράποδων και από το τι να κάνει για ένα νεογέννητο ορφανό γατάκι μέχρι την περίπτωση κακοποίησης ζώου.

Brainfood Media
Η Brainfood Media είναι ο πιο γρήγορα εξελισσόμενος διαδικτυακός όμιλος σήμερα, έχοντας ήδη παρουσιάσει τη νέα μορφή του Youth Platform (www.platform.gr) από τον προηγούμενο Μάιο, η οποία έχει κερδίσει το κοινό 18-24 για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα (αυστηρά αισιόδοξα), το Allyou.gr (τον Ιούλιο) που είναι πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα γυναικεία sites και που έχει ξεχωρίσει χάρη στην ποιότητα και καθαρότητά του σε σχέση με ό,τι υπάρχει στο χώρο, το Avopolisradio.gr (με την έναρξη του 2015), το μουσικό ραδιόφωνο που φέρνει όλη τη γνώση και την εμπειρία των opinion leaders της μουσικής στην Ελλάδα και φυσικά, τη ναυαρχίδα όλων, το μοναδικό από τα πρώτα ελληνικά site που βρίσκεται εν ζωή (από το 1996), το Avopolis Music Network (www.avopolis.gr), το site που επί 19 χρόνια ενημερώνει τους Έλληνες για ό,τι συμβαίνει στη μουσική.

Comments are closed.