Ισχυρή έκρηξη στην Καλαμάτα

Ισχυρή έκρηξη στην Καλαμάτα

Φύλλο και φτερό κάνει η αστυνομία το διαμέρισμα

Όλα τα ενδεχόμενα ερευνούν οι αστυνομικές υπηρεσίες, όσον αφορά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Καλαμάτας, στην πρώτη ανατολική πάροδο της Παλαιολόγου, κοντά στη Λακωνικής…

Ανακοινώσεις από την αστυνομία ακόμη δεν υπάρχουν, για το τι προκάλεσε την έκρηξη. Πάντως ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ένας νέος ηλικίας περίπου 25 χρόνων, έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, τραυματισμένος από την έκρηξη. Το ίδιο και μια έγκυος γυναίκα, περίοικος, που όμως δεν φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο η ίδια.
Η έκρηξη στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας σημειώθηκε λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ και η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αρχικά στις έρευνες συμμετείχε και η Πυροσβεστική.
Από την έκρηξη έσπασαν τζάμια από τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού και πετάχτηκαν μακριά, όπως επίσης κατέρρευσαν και σοφάδες, ενώ μια μπαλκονόπορτα έφυγε ολόκληρη από τη θέση της. Εάν βρίσκονταν άνθρωποι στο δρόμο τη στιγμή της έκρηξης είναι πολύ πιθανό να είχαν τραυματιστεί από τα τζάμια που έπεσαν από τον πρώτο όροφο.
Στ.Μ.
Πηγή kalamatajournal.gr

Comments are closed.