Παναγούλης: Να αποκατασταθούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που βοήθησαν να εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Παναγούλης: Να αποκατασταθούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που βοήθησαν να εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ

«Πρέπει να τιμήσουμε αυτούς τους εργαζόμενους» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την αποκατάσταση όλων όσοι αγωνίστηκαν για να ανέλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε κ. Στάθης Παναγούλης από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής. Μιλώντας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του νομοσχέδιου για την επανίδρυση της ΕΡΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «Η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει όλα τα προγράμματά της, κύριε Υπουργέ. Πρέπει να αποκαταστήσει όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα να αποκαταστήσει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία».

Νωρίτερα απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους υπουργούς Επικρατείας Νίκο Παππά και Εσωτερικών Νίκο Βούτση υποστήριξε «πρέπει να τιμήσουμε αυτούς τους εργαζόμενους. Αυτούς τους εργαζόμενους μαζί με τις καθαρίστριες, μαζί με τους απολυμένους, τους αδικημένους, αυτούς που κατέτρεξε με τον πιο ωμό και εκβιαστικό τρόπο η προηγούμενη κυβέρνηση, πρέπει εμείς να τους δικαιώσουμε. Είναι, εξάλλου, καθήκον μας. Είναι καθήκον σε μας που ισχυριζόμαστε και είμαστε οι εκπρόσωποι μιας Κυβέρνησης που αγωνίζεται για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη».

Πρότεινε επίσης να υπάρξει ειδική τιμητική διάκριση του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη για τους αγώνες του καθώς όπως είπε έχει ήδη «πάρει βραβείο από την Ουνέσκο για τους αγώνες του». Απευθυνόμενος προς τον κ. Βούτση τον κάλεσε να εμφανίζεται στην Βουλή πιο «μαχητικά και τεκμηριωμένα» προσθέτοντας «Ήρθε εδώ ο Βενιζέλος ο οποίος κυκλοφορούσε με μια BMW που κάθε σέρβις έκανε 24.000 ευρώ όσα αντιστοιχούν στις συντάξεις που παίρνει ένας συνταξιούχους των 400 ευρώ για τέσσερα χρόνια.. Αντί να μπουν σε μυρμηγκοφωλιές βγάζουν σήμερα λόγους». Τέλος πρότεινε αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής προκειμένου να ανατραπούν τα «προνόμια» των βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τον χρόνο και την σειρά που θα τοποθετούνται στην Βουλή!

Ο βουλευτής του «Ποταμιού» Παναγιώτης Καρκατσούλης σχολιάζοντας την πρόταση του κ. Παναγούλη έγραψε στο twitter: «Από τα #γαλάζια_παιδιά στα παιδιά της #proti_fora_aristera : Δηλώσεις Παναγούλη για την ΕΡΤ #topotami #vouli»
Χρήστος Μπόκας
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.