Η Bild «έπεσε» πάνω στον Βαρουφάκη στο πλοίο για Αίγινα

Το ταξίδι του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη προς την Αίγινα αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα Bild.

Η Bild «έπεσε» πάνω στον Βαρουφάκη στο πλοίο για Αίγινα

Η δημοσιογράφος της εφημερίδας Λιάνα Σπυροπούλου συναντήθηκε με τον κ.Βαρουφάκη στο πλοίο που τον μετέφερε στο νησί του Αργοσαρωνικού, όπως δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.

Η κ. Σπυροπούλου βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με τον Γ. Βαρουφάκη, έχοντας αρχικά προετοιμαστεί για ρεπορτάζ στο νησί του υπουργού σχετικά με το εάν τουλάχιστον εκεί κόβονται αποδείξεις.

«Το ρεπορτάζ δεν έγινε, γιατί σταθήκαμε τυχεροί, στο πλοίο με το οποίο είχαμε προγραμματίσει να φύγουμε ξαφνικά βλέπουμε το κόκκινο Mini Cooper του κ. Βαρουφάκη με τη σύζυγό του», είπε η δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Οπότε εξήγησα στους συναδέλφους ότι το ρεπορτάζ πρέπει να αναβληθεί γιατί εδώ έχουμε καλύτερο ρεπορτάζ, ζωντανό. Ψάξαμε τον κ. Βαρουφάκη σε όλο το πλοίο, δεν τον βρίσκαμε, είχε βρει καταφύγιο ο άνθρωπος και είναι λογικό στην γέφυρα με τον καπετάνιο».

«Δέχθηκε να φωτογραφηθεί, ήταν ευγενέστατος. Εξήγησα στους συναδέλφους οι οποίοι εδώ και 2,5 – 3 μήνες που συνεργάζομαι με την εφημερίδα έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν ότι είναι λάθος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν την Ελλάδα. Ενδεχομένως έπρεπε να βρεθεί ένας Έλληνας στην εφημερίδα να τους πει κάποια πράγματα πιο ουσιαστικά», σημείωσε.

Επισήμανε ότι ο Έλληνας υπουργός δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο και η ομάδα των δημοσιογράφων περιορίστηκε στο φωτορεπορτάζ. Τόνισε ότι η είδηση ήρθε μετά «ότι υπήρξε συνάντηση του κ. Τσακαλώτου με τον κ. Τσίπρα» ενώ ο κ. Βαρουφάκης βρισκόταν στην Αίγινα.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.