No Mercy

No Mercy

Παίζει να το έχουμε δει ήδη και δεκάδες φορές! Ο λόγος για το απόλυτο βίντεο της χρονιάς, το αδικούμε… της χιλιετίας! Jesus Christ μου το μανούριασμα της Τρέμη με τον Ευαγγελάτο σάλεψε τα εγκεφαλικά μας κύτταρα! Ξύπνησε από μέσα μας την αγάπη και το νόημα να γραφτούν Opinions! Διότι τι θέλουμε και εμείς για να μας κινητοποιήσει; Money; Νο βέβαια! Αγνό υλικό! Pure μαγεία, όπως αυτή που μας μπουμπουνίστηκε με τον απιστεύτου καυγά στον αέρα, των δύο presenters!

Μαραθώνια μούτρα
Guys; Guys λέμε! Δεν υπάρχει η αντίδραση της… θεάς Τρέμη στον αέρα, μετά τα νεύρα του Ευαγγελάτου που της την είπε! Τα μούτρα που του κράταγε μετά τον καυγά, δεν υπάρχουν! Μαραθώνια! Does not exist Jesus μου και Christ μου! Κλασικό θηλυκό μόνο; Μιλάμε για την επιτομή! Α ρε ανκοργούμαν με τα ωραία σου! Η πρέσβειρα από today, του γυναικείου φύλου!

Κλασικό γουρούνι
Αμ κι ο άλλος; Ο Ευαγγελάτος… Κλασικό γουρούνι να μας επιτρέψετε, όπως όλοι οι άντρες! Αμ ναι! Θα μας βγουν today όλα τα … φεμινιστικά μας! Που δεν διαθέτουμε βεβαίως βεβαίως, αλλά είπαμε, η θεά Όλγα Τρέμη, μας ταρακούνησε τα θεμέλια! Που λέτε, στο θέμα μας, ο Ευαγγελάτος, κλασική περίπτωση «συζύγου»! Που μετά τον τσακωμό και όπου φταίει ο ίδιος, κάνει στη συνέχεια την πάπια, δεν εννοούσα «αγάπη» μου, και άλλα τέτοια!

Ορίστε μας
Σε ποιον τα πουλάς αυτά βρε husband μας! Ταπεινά συγγνώμη να ζητήσεις στο woman και άστα αυτά που δεν πήγαιναν τα νεύρα σου στο κορίτσι! Κλείνουμε το subject αφού δώσουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στην Όλγα Τρέμη, με την ελπίδα, ότι τον έβαλε χθες στον «καναπέ» με τα μαξιλάρια του! Να μάθει άλλη φορά να υψώνει φωνή! Χάιντε! Και να κατεβάζει και για μία εβδομάδα τα σκουπίδια!

Αι σιχτίρ
Άσχετο, αλλά μιας και είμαστε στου Mega τα λημέρια. Θα μας τρελάνετε guys μου φέτος με το πρόγραμμα σας! Μας έχετε ζαλίσει τον εγκέφαλο, λες και το κάνετε επίτηδες για να μη στεριώσει viewer στο channel σας! Ένα θα σας πούμε. Πιστός και φανατικός τηλεθεατής του «Κάτω παρτάλι» έχει οδηγηθεί πλέον στον Alpha, αφού τον μπουρδουκλώσατε με τα επεισόδια και δεν χαμπάριαζε πότε βάζατε επαναλήψεις και πότε καινούργια! «Αι σιχτίρ» εκσφενδόνισε για να σας μεταφέρουμε την TV – τσατίλα του!

Ζαλούρα
Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; Να σας αμολήσουμε! Υπήρξε περίοδος που χάζευε τη “Δικαίωση”… Ξαφνικά κόπηκε , το έχασε, τώρα επανήλθε, αλλά έχει πετάξει το πουλάκι! Πού; Είπαμε, στον Alpha!

Outsider
Που να ‘ ναι καλά, με τις Μουρμούρες του, την Ελληνοφρένεια κτλ μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους! Κάτι βρε guys μου να χαζέψεις! Α και μιας και είμαστε τώρα στο channel της Κάντζας να εκθειάσουμε και τον Φερεντίνο. Εκκρεμότητα εδώ και καιρό το έχουμε!

Unique
Στα σοβαρά, το είχαμε ξαναγράψει στο παρελθόν, αλλά το επαναλαμβάνουμε για να το εμπεδώσουμε. Από τους καλύτερους by far στο country, στα τηλεπαιχνίδια! Ο τύπος το έχει! Τι τον ξεχωρίζει; Η επαφή του με την επικαιρότητα! Που ακόμα και τέτοια προγράμματα κονσέρβα και «νεκρά» τους δίνει ζωντάνια με τις ατάκες του και τον διάλογο με τους παίκτες. Από εδώ θα το πάει, από εκεί θα το φέρει, όλο μπουμπουνάει τη φρεσκαδούρα και σε κερδίζει με τον αέρα του. Πρώτος!

Γέλια
Κλείνουμε με ανέκδοτο. Τον… Μπογδάνο. Ένα θα πούμε για τούτον τον presenter. Αυτό που νομίζει ότι ζει, θα συγκρίνεται μόνο με τη φάση του Γιάνη Βαρουφάκη! Που μιλάει όλος ο πλανήτης ξαφνικά για αυτόν! Ε, στον μικρόκοσμο του και ο presenter, βλέπει φέτος να δείχνουν τη φάτσα του σε κοσμικά events, στα περιοδικά φωτο του… τι να σας λέμε τώρα! Για να κάνετε understood μέγεθος τού πόσο φέτος ήταν η χρονιά του , μέχρι και η Εύα Αντωνοπούλου τον αντικατέστησε μέρα που ήταν άρρωστος! Που κάποτε απλά κοσμούσε τον καναπέ της!

Άντε γεια wind στα πανιά και αμπάχα μπούχα!
Και το volume για songάκι μαγεία!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.