Η… Ζωή είναι αλλού και η TV του πεταματού

Η… Ζωή είναι αλλού και η TV του πεταματού

Εντάξει, ευτυχώς που υπάρχει και μία Ζωή Κωνσταντοπούλου! Και μας προμηθεύει σχεδόν καθημερινά, με απολαυστικότατο υλικό για τα αδηφάγα μάτια μας! Τι θέαμα – ομορφιά βιντεάκια, Jesus μου και Christ μου! Αμφότερα! Και χθες με τον μπάτσο και today με τον Γκούμα του Star, που τον ανέκρινε με τρομερό ύφος, «Εσείς, ποιος είστε;» και από πού… κατάγεστε! Δεν υπάρχει το woman!

Κάτω τα χέρια από τη Ζωή
Και στο κάτω κάτω δηλ τι περιμένουμε βρε guys μου από την politician; Αριστερή είναι, με πορείες μεγάλωσε, την έχετε να παίρνει τηλέφωνα για να συνεννοείται με τον υπουργό για το κάθε τι; Το λύνει το θέμα μόνη της! Και σιγά! Τι μπουμπούνισε δηλαδή του μπάτσου; Ότι η Βουλή πρέπει να είναι ανοιχτή στο λαό; Το αυτονόητο!

Τα congratulations μας
Και στα τηλεοπτικά, ευτυχώς που υπάρχει μία Σοφία Παπαϊωάννου. Που κάνει πραγματικά καταπληκτικές εκπομπές, όπως τη χθεσινοβραδινή. Τα εύγε μας και λίγα λέμε! Εξαιρετικό θέμα, αυτό με τον μοναδικό έλληνα θανατοποινίτη και επιτέλους δηλαδή που κάναμε watch και κάτι διαφορετικό, από μνημόνια, συμφωνίες και που κάθε μέρα όλες οι ενημερωτικές εκπομπές αναμασούν τα ίδια και τα the same! Γκώσαμε πια! Για να επανέλθουμε στη journalist όμως, ξεχωρίζει στο ελληνικό television, με διαφορά! Ανυπέρβλητη!

Στο καλό και να μας γράφεις
Άσχετο και το γκρεμοτσακίζουμε το επίπεδο, αλλά ας είναι… Μιας και έσκασε τώρα η είδηση, που διαβάσαμε στο Enimerosi24 βεβαίως βεβαίως, για τη Σοφία Τσίπα στον Σκάι και το κόψιμο της. Παίζει να είναι από τα πιο ευχάριστα breaking news που έχουμε δει εδώ και καιρό! Guys; Τούτο δω , που μας είχανε πλασάρει για… presenter, ήταν από τις πιο ξεκούδουνες περιπτώσεις που λες πώς πήρε η τύπισσα εκπομπή! Μιλάμε κραυγαλέο! Από τις πιο εκνευριστικές (sic) παρουσίες ever! Ever όμως!

Ωραίος
Ντάξει οκ. Πέσαμε πάνω today σε συνέντευξη που έκανε ο Σεφερλής με μία πιτσιρίκα ηθοποιό, την Κωνσταντίνα Κλαψινού από τη «Δικαίωση». Guys; Περιττό να σας πούμε, ότι τελικά κάτσαμε και τους κάναμε watch μέχρι το φινάλε! Και να εξηγηθούμε: το είχαμε δηλώσει και από την αρχή, φαν του Σεφερλή δεν υπήρξαμε ποτέ. Μα never όμως!

Ουστ!
Ωστόσο, τον τύπο τον παραδεχόμαστε. Διότι σε σχέση πχ με τον Λιάγκα απέναντι, που πραγματικά τον αδικεί η όποια σύγκριση, χαοτική η απόσταση τους στο… εικαστικό αποτέλεσμα! Ο άλλος στον Ant1 είναι τόσο τρασαδούρα και κουτσομπόλα που έχει βρωμίσει ο TV τόπος! Μιλάμε δεν βλέπεται εδώ και καιρό με την καρακιτρινίλα τους! Σκέτη ρούγα ο τύπος! Μπλιαξ και πάλι μπλιαξ άμα τη εμφανίσει!

Ποιότητα
Ενώ , πραγματικά, κάναμε watch το πρωί τη συνέντευξη του Σεφερλή και το απολαύσαμε! Δεν ήταν κάτι σπουδαίο, μη φανταστείτε, πρωινή ζώνη, απλά ο τρόπος ήταν που σε κέρδιζε. Ο άνθρωπος εδώ, είναι καλλιτέχνης, μεγάλο πράγμα! Δεν είναι κουτσομπόλα , ούτε ρούγα! Οι ατάκες του και το πνεύμα του διαφέρουν τρομαχτικά από την μπίχλα του Ant1 απέναντι.

Βρωμίσαμε
Ακόμα και το προσωπικό, το juicy που θα ρωτήσει ο Σεφερλής τον καλεσμένο του, θα διαπνέεται βρε guys μου από μία ποιότητα. Έχει ένα quality! Ο Λιάγκας και το παρεάκι του έχουν ξεφύγει στην τρασαδούρα! Διότι ο τύπος, η κεφαλή δηλαδή της εκπομπής, είναι βουτηγμένος μες στο κουτσομπολιό … από γεννησιμιού του προφανώς! Δεν εξηγείται αλλιώς το μέγεθος που έχει ποτιστεί ο εγκέφαλος!

ΥΓ. Η μόνη … παραφωνία στον Σεφερλή, είναι η σύζυγος. Που ενίοτε (έως αρκετά συχνά) γυναικουλίζει ανυπόφορα! Eίναι οι φορές που ένας Λιάγκας μόνο της λείπει!

Αμπάχα μπούχα είπαμε; Και άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.