Στις Αχαρνές ο Χρήστος Σπίρτζης συζήτησε θέματα υποδομών και σχολικών μονάδων

Στις Αχαρνές ο Χρήστος Σπίρτζης συζήτησε θέματα υποδομών και σχολικών μονάδων

Δεν αρκέστηκε στη σύσκεψη “εντός των τειχών” του γραφείου του ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης και την Πέμπτη 21 Μαϊου  το απόγευμα επισκέφθηκε τις Αχαρνές για να αποκτήσει εικόνα “ιδίοις όμμασι”. Είχε έτσι την ευκαιρία να συζητήσει εκτενώς με τον δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό τα θέματα των υποδομών του Δήμου, καθώς και τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για τη βελτίωσή τους και τη δημιουργία νέων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας των Αχαρνών, και της προόδου των έργων ασφαλτόστρωσης για τη βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου.
Ενα ακόμα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα που συζητήθηκε εκτενώς ήταν αυτό των σχολικών κτιριακών εγκαταστάσεων, και συγκεκριμένα η δημιουργία νέων σχολικών μονάδων για τη στέγαση των μαθητών του Δήμου Αχαρνών και τις επισκευές στις ήδη υπάρχουσες.

Ειδικά για το θέμα των σχολικών μονάδων είχε προηγηθεί σύσκεψη πριν λίγες ημέρες στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με εκπροσώπους του  Δήμου αναφορικά με το πρόβλημα στέγασης και ασφαλούς λειτουργίας του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.
Παρών στη συνάντηση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη με τον δήμαρχο Αχαρνών, ήταν και  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θανάσης Κατσιγιάννης.

Comments are closed.