Η Star ξεμπροστιάζει τον Μπραντ Πιτ – Πάει με άντρες και η Τζολί το ξέρει!

Η Star ξεμπροστιάζει τον Μπραντ Πιτ - Πάει με άντρες και η Τζολί το ξέρει!

Σάλος με το εξώφυλλο της σκανδαλοθηρικής Star, σύμφωνα με το οποίο ο διάσημος ηθοποιός Μπραντ Πιτ είναι μπαϊσέξουαλ και η Αντζελίνα Τζολί το γνωρίζει και δεν έχει πρόβλημα. Άλλη μια «επιτυχία» του κίτρινου τύπου, την οποία πιθανώς θα ακολουθήσουν απανωτές μηνύσεις από τους Μπραντζελίνα; Δεν γνωρίζουμε. Προς το παρόν ας δούμε τι ισχυρίζεται η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρώην συνεργάτης των Μπαντζελίνα με το όνομα Xέσχαμ «Σαμ» Ιμπραήμ (sham μήπως από τη λέξη “απάτη”;), που γνωρίζει κόσμο που συναναστρέφεται με τον ηθοποιό δηλώνει: «Δεν θέλω να προσδιορίσω την σεξουαλικότητα του Μπραντ αλλά ό,τι και να’ ναι, σίγουρα γουστάρει τους άνδρες».

Η Star ξεμπροστιάζει τον Μπραντ Πιτ - Πάει με άντρες και η Τζολί το ξέρει!

Ο συγκεκριμένος κύριος – που πολύ αμφιβάλλουμε για όσα ισχυρίζεται – υποστηρίζει ότι είναι γνωστό στους καλλιτεχνικούς κύκλους ότι ο Μπραντ Πιτ επί μία δεκαετία «ψαρεύει» ερωτικούς συντρόφους (άνδρες) μέσω του εξειδικευμένου για τέτοιες «δουλειές» site, RentBoy.com.

Ανέφερε ακόμη ότι ο πορνοστάρ Κάμερον Φοξ, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, ήταν ένα από τα αγόρια που είχε επιλέξει μέσα από το site ο Μπραντ. Ο πορνοστάρ εξομολογήθηκε στον Σαμ ότι ο Μπραντ τον κάλεσε σε ραντεβού σε ξενοδοχείο στο Monterey. Εκεί τον υποδέχτηκε ένας συνεργάτης, τον οδήγησε στον ηθοποιός, εκείνος τον είδε, του έδωσε 1000 δολάρια και του είπε να φύγει. Πιθανώς δεν τον βρήκε αρκετά γοητευτικό για τα γούστα του.

Και πρόσθεσε: «Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να έχει εμμονή στη λεπτομέρεια. Λένε ότι πάντα έχει στο μυαλό του ένα ολόκληρο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις».

Το δημοσίευμα ασχολείται επίσης και με τις αντιδράσεις της Αγίας Αντζελίνα Τζολί – η οποία από bisexual μηχανή του σεξ έχει γίνει μια νέα Μητέρα Τερέζα. Ο Χέσχαμ ισχυρίζεται ότι οι επιδόσεις του Μπραντ γίνονται με τη γνώση της συζύγου, που αποδέχεται ότι ο αγαπημένος της κοιμάται και με αγόρια.

Ο Μπραντ προστίθεται στη μακρά λίστα ηθοποιών του Χόλιγουντ που θεωρούνται μπαϊσέξουαλ ή γκέι και που κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει, όπως οι: Τομ Κρουζ, Τζον Τραβόλτα, Τζουντ Λο, Τζορτζ Κλούνεϊ, Ρόμπερτ Πάτινσον καλ.
Πηγή tff.gr

Comments are closed.