Live στον ALPHA: Grand Prix Μονακό

Live στον ALPHA: Grand Prix Μονακό

F1 Countdown: 14:00 – Race: 15:00

Σήμερα τα βλέμματα στρέφονται στο Πριγκιπάτο του Μονακό και τον έκτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Πρόκειται για το απόλυτο highlight της σεζόν! Οι λόγοι, πολλοί και εύλογοι: σαγηνευτικές παρουσίες, εντυπωσιακά κότερα, χλιδή, celebrities και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά, 20 πιλότοι που μονομαχούν στην απόλυτη αγωνιστική δοκιμασία, στο καλεντάρι της F1.

Πεδίο μάχης στο GP του Μονακό γίνονται οι δημόσιοι δρόμοι της πόλης, που μεταμορφώνονται σε ένα απαιτητικό σιρκουί έτοιμο να δοκιμάσει τις αντοχές των πιλότων αλλά και να εξασφαλίσει αγώνες έντονων συγκινήσεων. Οι οδηγοί δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους, καθώς οι μπαριέρες βρίσκονται εφιαλτικά κοντά και «τιμωρούν» κάθε λάθος. Επίσης, οι προσπεράσεις είναι δύσκολες έως ακατόρθωτες, πράγμα που συχνά καθιστά τις κατατακτήριες δοκιμές καθοριστικής σημασίας. Αξίζει να θυμηθούμε πως, όχι τυχαία, τα τελευταία 11 χρόνια, νικητής αναδείχθηκε 10 φορές ο κάτοχος της pole position. Πέρυσι αυτός ήταν ο Nico Rosberg, σε έναν αγώνα όπου ουσιαστικά ξεκίνησε ο “εμφύλιος” πόλεμος ανάμεσα στους δύο οδηγούς της Mercedes.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 15:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τον οδηγό αγώνων Σταμάτη Κατσίμη στο σχολιασμό. Μαζί τους, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου και ο Κώστας Μπιτσικώκος.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων: αποκλειστική συνέντευξη του νικητή του Grand Prix Ισπανίας, Nico Rosberg, ρεπορτάζ για τα παιχνίδια “πολιτικής” στην F1 με πολλές προσωπικότητες του χώρου να μιλούν στην κάμερα του Alpha αλλά και ειδικές ξεναγήσεις στο Πριγκιπάτο από τους Lewis Hamilton, Fernando Alonso και Jenson Button.

Comments are closed.