Το πάρτι για το μεγάλο γιο του Τσίπρα που έγινε πέντε ετών

Η Μπέτυ Μπαζιάνα επιμελήθηκε του πάρτι του Φοίβου-Παύλου στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» και το αποτέλεσμα κρίθηκε εντυπωσιακό

Η Μπέτυ Μπαζιάνα επιμελήθηκε το πάρτι του Φοίβου-Παύλου στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» και το αποτέλεσμα κρίθηκε εντυπωσιακό από τους καλεσμένους
Η χώρα χώρα, αλλά και η οικογένεια οικογένεια. Αυτό ασπάστηκε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που άφησε στην άκρη προβλήματα και έγνοιες ώστε να γιορτάσει μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά του τα γενέθλια του μεγάλου γιου του, Φοίβου-Παύλου, ο οποίος έγινε πέντε ετών.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα επιμελήθηκε το πάρτι του Τσίπρα τζούνιορ και το αποτέλεσμα κρίθηκε εντυπωσιακό από τους καλεσμένους. Ο μικρός υποδέχθηκε τους φίλους του στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον σε ένα πραγματικά μοναδικό σκηνικο που ειχε στήσει η μητέρα του.

Το ντεκόρ, όπως αναφέρει το Βήμα, είχε γαλάζια χρώματα, μπαλόνια και παιχνίδια και όλοι οι παρευρισκόμενοι ειχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν πραγματικά σε έναν χώρο που έχει παιδικές χαρές, λίμνες και άπλετο χώρο για τα παιδιά, συνολικής έκτασης 1200 στρεμμάτων.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.