Ο Σταύρος μπουσούλησε! Έφθασε στην Ευρώπη με νταντά την Οντίν (βίντεο)

Ο Σταύρος μπουσούλισε! Έφθασε στην Ευρώπη με νταντά την Οντίν (βίντεο)

Από μικρό αυτό το παιδί φαινόταν ότι θα γίνει σκηνοθέτης…

Στο παρακάτω βίντεο απολαμβάνουμε μια ξεκαρδιστική βουβή παρωδία (δηλαδή χωρίς ήχο) με πρωταγωνιστή τον Σταύρο Θεοδωράκη πρώτη φορά (στα σαλόνια) της Ευρώπης, σε σκηνοθεσία των αδελφών Λυμιέρ!

Ο ήχος έχει ανακαλυφθεί βέβαια, αλλά το βίντεο εξακολουθεί να παραμένει βουβό! Προφανώς διότι ο Σταύρος δεν μιλάει. Παρά το γεγονός ότι είναι λαλίστατος… Ξέρει ως γνωστόν άπταιστα δυο γλώσσες, ελληνικά και κρητικά!

Τι βλέπουμε όμως στο βίντεο; Τον Σταύρο να κάνει τα πρώτα του ευρωπαϊκά βήματα στην πολιτική, με συνοδό ή νταντά αν προτιμάτε, την Οντίν Λιναρδάτου. Η τελευταία σε ρόλο μαμάς, όπως δηλαδή κάνουν όλες όταν συνοδεύουν για πρώτη φορά το παιδάκι τους στο νηπιαγωγείο τον ενθαρρύνει… Εντάξει η Οντίν τον σπρώχνει λίγο ή πιο σωστά του δίνει μια μικρή ώθηση (στο 0:16), για να μπει στη σειρά με τα άλλα παιδάκια και να βγάλουν την πρώτη (παρωδία) οικογενειακή φωτογραφία. Ο μικρός όμως Σταύρος που δεν ξέρει κανένα άλλο παιδάκι, (στην πραγματικότητα δεν μπορεί να έχει δίπλα του την νταντά Οντίν για να κάνει τη μετάφραση), αναγκαστικά λοιπόν, περιορίζεται στο να σκορπάει χαμόγελα! Α, και να κουμπώνει το κοστούμι όσο οι άλλοι γύρω του τα λένε… για να δείχνει απασχολημένος!

Πρώτη φορά οικογενειακά και ευρωπαϊκά!

Τέλος, αφού ολοκληρώθηκε η οικογενειακή φωτογραφία και ο Σταύρος σκόρπισε τα χαμόγελά του στην Ευρώπη… Κατευθύνεται μαζί με τα υπόλοιπα παιδάκια στο πηγαδάκι… Εκεί τσουπ πάλι, εμφανίζεται η νταντά Οντίν, για να μην νιώθει το παιδάκι της μοναξιά… Αλλά αυτό το παιδάκι από μικρό φαινόταν ότι όταν μεγαλώσει θα γίνει σκηνοθέτης! Διότι ακόμη και εκεί, στην πρώτη φορά ευρωπαϊκά και οικογενειακά, το μυαλό του είναι στην κάμερα… Με τα χεράκια του δίνει εντολές στην κάμερα που τον συνοδεύει, δείτε προσεκτικά τις χορευτικές κινήσεις των χεριών του μικρού Σταύρου στο 2:16… Είναι κάτι σαν το χούι! Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!

Απολαύστε το!

 

ΥΓ Ομολογούμε μας έπιασε λογοδιάρροια, διότι όπως θα δείτε και στη συνέχεια τα λόγια είναι περιττά! Αν δεν έχετε φθάσει μέχρι εδώ, παραλείψτε το κείμενο και απολαύστε κατευθείαν το βίντεο!

Comments are closed.