Ενημερωτικός μαραθώνιος από την ΕΡΤ για το δημοψήφισμα

ΕΡΤ (logo)

Με έναν ενημερωτικό μαραθώνιο η ΕΡΤ θα καλύψει λεπτό προς λεπτό το κρίσιμο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.
Από νωρίς το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας, όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο και οι τεχνικοί της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα βρίσκονται επί ποδός για να μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις μιας από τις πιο καθοριστικές ημέρες για την πορεία της χώρας.

Μέσα από ειδικές ενημερωτικές εκπομπές, ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ζωντανές συνδέσεις με τα κομματικά επιτελεία και τα εκλογικά κέντρα, η ΕΡΤ1 θα πληροφορεί συνεχώς τους πολίτες ψύχραιμα, πλουραλιστικά, με το κύρος και την αξιοπιστία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Από τις 07.00 έως τις 10.00 ο Τάκης Σαράντης και ο Χρήστος Παγώνης θα  μεταφέρουν το κλίμα από το άνοιγμα της κάλπης.

Στις 10.00 και έως τις 12.00 τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνουν ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη, ενώ από τις 13.00 έως τις 15.00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας θα παρακολουθούν την εξέλιξη της διαδικασίας.

Στις 16.00 η ενημέρωση συνεχίζεται με τον Ανδρέα Ροδίτη, την Ελένη Χρονά και τον Νίκο Αγγελίδη.

Από τις 18.00 και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο Πάνος Χαρίτος και ο Αντώνης Αλαφογιώργος θα παρουσιάσουν την κεντρική ενημερωτική εκπομπή για το δημοψήφισμα. Με πλούσιο ρεπορτάζ από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, αλλά και με προσκεκλημένους στο στούντιο πολιτικούς, δημοσιογράφους, αναλυτές και ειδικούς επιστήμονες, θα παρακολουθήσουν τα πρώτα προγνωστικά μετά το κλείσιμο της κάλπης, θα αναλύσουν τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος και θα επιχειρήσουν μια πρώτη εκτίμηση του αντικτύπου του εντός και εκτός συνόρων.

Οι χρήστες του διαδικτύου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται αναλυτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας του δημοψηφίσματος μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr και την υπηρεσία WebTV.

Comments are closed.