Δημοψήφισμα 2015 στον ΣΚΑΙ

 Σία Κοσιώνη

Ο ΣΚΑΪ στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης την Κυριακή 05 Ιουλίου από τις 6.30 το πρωί καταγράφει τη μεγάλη ιστορική στιγμή για τη χώρα.

Από τις 6:30 το πρωί ο Γιώργος Αυτιάς καταγράφει το άνοιγμα της κάλπης σε όλη τη χώρα και δίνει τον παλμό της ενημέρωσης. Ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου παίρνουν τη σκυτάλη στις 9.00 το πρωί και μέχρι τις 11.00 μεταφέρουν όλα τα νεώτερα από τα εκλογικά κέντρα.

Από τις 11.00 και μέχρι τις 12.30 ο Τάκης Χατζής στο στούντιο του ΣΚΑΪ με συνεχείς ανταποκρίσεις από όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού το οποίο θα βρίσκεται στα πιο νευραλγικά σημεία. Από τις 12.30 έως τις 14.00 το μεσημέρι ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος δίνουν και πάλι το στίγμα της ενημέρωσης με τον ΣΚΑΪ στο κέντρο των εξελίξεων. Από τις 14.00 έως τις 15.30 συνεχίζεται ο ενημερωτικός μαραθώνιος με τον Σπύρο Μάλλη και την Άννα Μπουσδούκου. Στις 17.00 η Εύα Αντωνοπούλου, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες, μεταφέρει όλες τις έως τότε εξελίξεις.

Στις έξι το απόγευμα τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνει η Σία Κοσιώνη. Μαζί της, ο Διευθυντής της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε. Ακόμη, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Βασίλης Λυριτζής, ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Τάκης Χατζής και φυσικά όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ.

Comments are closed.