Κερδισμένοι: Ζαχαρέα & Αυτιάς – Χαμένοι: Αντώνης & Σταύρος

Σαμαράς - Σταύρος - Ζαχαρέα - Αυτιάς

 

Ένας διαφορετικός απολογισμός του δημοψηφίσματος…

Η επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος βρήκε τον ελληνικό λαό ενωμένο, κόντρα στην προπαγάνδα του διχασμού… Είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υπάρχουν όμως κερδισμένοι και χαμένοι. Ανάμεσά τους, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ξεχώρισαν στην κατηγορία των «χαμένων», ο Αντώνης Σαμαράς και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ενώ στην κατηγορία των «κερδισμένων», η Μάρα Ζαχαρέα και ο Γιώργος Αυτιάς!

 

Κερδισμένοι
Μάρα Ζαχαρέα: επειδή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR που παρουσιάζει η δημοσιογράφος, δεν σημειώθηκε ούτε ένας καβγάς μεταξύ των υποστηρικτών του «ΝΑΙ» και του «ΟΧΙ». Υπήρξε απόλυτη ισορροπία στην προβολή και των δυο πλευρών, ενώ τηρήθηκαν οι αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Η αποχώρηση του υπουργού Ανάπτυξης Παναγιώτη Λαφαζάνη από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού έγινε με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Στάθη, μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου Κάτιας Μακρή που προφανώς δεν άρεσε στον υπουργό!

Γιώργος Αυτιάς: επειδή στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος στον ΣΚΑΙ, δεν υπήρξαν έκτροπα, καβγάδες ή αποχωρήσεις, κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι και παρουσιάστηκαν όλες οι απόψεις και όλες οι πλευρές. Επιπλέον, επειδή σταθερά και παραδοσιακά οι εκπομπές του δημοσιογράφου τρελαίνουν τα μηχανάκια της Nielsen: Την Κυριακή του δημοψηφίσματος η πρωινή εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά τερμάτισε πρώτη στον ανταγωνισμό με 23%!

 

Χαμένοι
Αντώνης Σαμαράς: η παραίτησή του εξηγεί την παρουσία του στην κατηγορία των «χαμένων»!

Σταύρος Θεοδωράκης: ο επικεφαλής του Ποταμιού και βουλευτής Χανίων είναι ο μεγάλος χαμένος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, διότι ακόμη και στις ουρές των ΑΤΜ… Οι πολίτες του Νομού Χανίων που εκλέγεται φώναξαν το πιο μεγάλο «ΟΧΙ» (στην Ελλάδα) σε ποσοστό 73,69%!

Comments are closed.