Σε διάλυση το ΠΟΤΑΜΙ στα Χανιά – Εξοργισμένοι οι Χανιώτες με Σταύρο

Σταύρος - Μαρακάκης

Ήττα η αποχώρηση Μαρακάκη που επηρεάζει όλο το νομό

Ήττα τεράστιων διαστάσεων με ανυπολόγιστες συνέπειες υπέστη μέσα στο γήπεδο του, δηλαδή στην εκλογική του περιφέρεια και ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά ο Σταύρος Θεοδωράκης, απο την αποχώρηση του οδοντιάτρου και υποψηφίου στις προηγούμενες εκλογές με το Ποτάμι Γιώργου Μαρακάκη! Για να γίνει όμως σαφές το μέγεθος της ζημιάς, αλλά και το τι συνεπάγεται για το μέλλον του Ποταμιού στη συγκεκριμένη περιφέρεια η απόφαση Μαρακάκη, πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρώην υποψήφιος και γόνος της οικογένειας που δημιούργησε τη συνεταιριστική Τράπεζα των Χανίων ήταν το πρόσωπο, αλλά και ο λόγος που οι Χανιώτες ψήφισαν Ποτάμι στις τελευταίες εκλογές!

Οι ντόπιοι έχουν πάψει να υπολήπτονται τον Σταύρο Θεοδωράκη για μια σειρά από λόγους, άλλοτε εξαιρετικά σοβαρούς και άλλοτε λιγότερο, με κοινό παρανομαστή όμως και στις δυο περιπτώσεις την αδιαφορία του πρώην τηλεοπτικού αστέρα για τον τόπο του και την εκλογική του περιφέρεια! Τα παράπονα των Χανιωτών οτι τους εξαπάτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης ή οτι τους πρόδωσε δεν έχουν τελειωμό! Ο Γιώργος Μαρακάκης όμως – μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, κατάφερνε να διαχειριστεί αυτήν την οργή… Ενώ την εξαιρετικά υψηλή δημοτικότητα του τη χάριζε στον Σταύρο Θεοδωράκη!

Όλα αυτά ομως τελείωσαν, αφού αυτό που ενόχλησε περισσότερο τους Χανιώτες, ήταν η απόφαση του πρώην τηλεοπτικού αστέρα και επικεφαλής του Ποταμιού να επιλέξει και να κρατήσει  στις προηγούμενες εκλογές την έδρα των Χανίων, αντί του Πειραιά (που την έδωσε στον ηθοποιό Νίκο Ορφανό) και να τη στερήσει απο τον εκλεγέντα Γιώργο Μαρακάκη που έχει και την απόλυτη ευθύνη για τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά που συγκέντρωσε το Ποτάμι στο νομό!

Όπως ειναι αντιληπτό μετά απο αυτήν την απόφαση του Μαρακάκη να αποσυρθεί και να μην ειναι υποψήφιος με το Ποταμι στις επικείμενες εκλογές δημιουργεί σοβαρότατο πρόβλημα στον Σταύρο Θεοδωράκη που ενδέχεται να αντιμετωπίσει – σύμφωνα με ένα ακραίο σενάριο, ακόμη και θέμα επανεκλογής! Κι αυτό διότι – όπως ήδη αναφέρθηκε, ο κόσμος στα Χανιά ειναι εξοργισμένος μαζί του! Άλλωστε για αυτό και ο Σταύρος Θεοδωράκης στην τελευταία του επίσκεψη στο νομό τον Δεκαπενταύγουστο επιχείρησε  ανεπιτυχώς να καλμάρει τον Μαρακάκη… Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε όχι μόνο δεν κατάφερε να του αλλάξει γνώμη, αλλά αντίθετα κατάφερε να εξοργίσει με τη συμπεριφορά του και το δήθεν ενδιαφέρον του, τόσο τον ίδιο όσο και τους ψηφοφόρους του… Διότι ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι συνεργάτες του είχαν την φαεινή ιδέα να αποστείλουν δελτίο Τύπου απο συγκέντρωση στην Παλαιόχωρα Χανίων με φωτό του Γιώργου Μαρακάκη και λεζάντα: “υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι” χωρίς να τον ρωτήσουν σε μια προσπάθεια να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους και να προκαταλάβουν τον ίδιο!

Σε διάλυση το ΠΟΤΑΜΙ στα Χανιά - Εξοργισμένοι οι Χανιώτες με Σταύρο

Η φωτογραφία του Γ. Μαρακάκη με τη λεζάντα είναι από το δελτίο Τύπου που απέστειλε το Ποτάμι τον Δεκαπενταύγουστο μετά τη συγκέντρωση στην Παλαιοχώρα Χανίων

 

Διαβάστε στη συνέχεια την ανακοίνωση του Γιώργου Μαρακάκη:
Την ώρα που συντάσσονται οι παρακάτω γραμμές, δε γνωρίζω ποιες είναι οι προθέσεις της ηγεσίας του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», σε σχέση με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του Νομού Χανίων για τις προσεχείς εκλογές. Θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω όλες και όλους εσάς για την προσωπική μου θέση, σεβόμενος την εμπιστοσύνη με την οποία τιμήσατε και εξακολουθείτε να τιμάτε το πρόσωπό μου.

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ να είμαι υποψήφιος Βουλευτής στις προσεχείς εκλογές, για λόγους ανθρώπινους και πολιτικούς.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς για τη συνεργασία που είχαμε, για την προσπάθεια επίτευξης μιας καλύτερης πραγματικότητας για τη Χώρα και το Νομό μας. Θέλω επίσης να σας διαβεβαιώσω, ότι θα εξακολουθήσω να παρακολουθώ τις πολιτικές εξελίξεις και να συνδράμω με κάθε δυνατό τρόπο στη συνδιαμόρφωση τους.

Θεωρώ ότι ο Τόπος μας και οι Άνθρωποί του, δικαιούνται σωστής εκπροσώπησης και διεκδικήσεως όλων αυτών που τους αξίζουν.

Παραμένω ενεργός πολιτικά με όποιες δυνάμεις διαθέτω προς την κατεύθυνση αυτή.

Με Πολλή Τιμή
Μαρακάκης Γεώργιος

 

Σημείωση: Την ανακοίνωση διαβάσαμε στο flashnews.gr

Comments are closed.