«Φεύγω μόνος από τον Σπορ FM, δεν απολύομαι»

«Φεύγω μόνος από τον Σπορ FM, δεν απολύομαι»

ΣΕ ΝΕΑ ΦΑΣΗ Η «ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ» – ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ FM Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΣΒΕΣΤΑ  – ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Ανανέωση, Κυριακή 15.00. Την αποχώρησή του από τον Σπορ FM ανακοίνωσε ο Ηρακλής Αντύπας (φωτό) πριν από λίγη ώρα, στη βραδινή εκπομπή τής Παρασκευής (προς το Σάββατο) που παρουσιάζει τα δύο τελευταία χρόνια με τον Χρήστο Σούτο σε ραδιοφωνικό δίδυμο το οποίο δηλώνει στο ακροατήριο τις συλλογικές του προτιμήσεις: Παναθηναϊκός ο Σούτος και Ολυμπιακός ο Αντύπας. Η απόφασή του – που φαίνεται ότι ελήφθη τις τελευταίες ημέρες – ξάφνιασε το ραδιοφωνικό κοινό του, όπως φάνηκε από τα πρώτα τηλεφωνήματα που βγήκαν στον αέρα. Ο Ηρακλή Αντύπας με την έναρξη της εκπομπής, λίγο μετά τις 12, ανέφερε ότι είναι η τελευταία που πραγματοποιεί με τον συμπαρουσιαστή του και ότι αποχωρεί από τον σταθμό, προσθέτοντας με έμφαση, ότι δεν πρόκειται για απόλυση, όπως πιθανόν θα ακουστεί, αλλά για απολύτως προσωπική απόφαση.

Τόνισε, και επανέλαβε, ότι αφότου άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς στον σταθμό (αγοράστηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο), ουδείς επιχείρησε να τον επηρεάσει ως προς το τι θα λέει και να του επιβάλει κατευθυντήρια γραμμή. Υπονόησε, πάντως, ότι κάτι τον ενόχλησε, γι’ αυτό «αξιολόγησα καταστάσεις και είπα ‘‘τέλος’’». Δεν θέλησε να αναφέρει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα (επειδή, είπε, δεν θα εκμεταλλευόταν το μικρόφωνο του σταθμού για να διαφημίσει μια άλλη δουλειά), αλλά όταν ακροατής εκτίμησε στον «αέρα» ότι θα συνεχίσει σε άλλο ραδιόφωνο (εννοώντας προφανώς το Sport24 Radio) o Η.Α. απέφυγε να απαντήσει αναφέροντας «δεν θέλω να πω».

Η «Μάχη του Ραδιοφώνου»

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα του Σπορ FM συνεχίζει να εμπλουτίζεται και να αλλάζει αφότου ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή ο Γιώργος Κοσμάς (δείτε εδώ), δίνοντας τον δικό του τόνο στη μάχη του (αθλητικού) ραδιοφώνου που κορυφώνεται με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη, σε διαφημιστικό σποτ ο σταθμός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, διευθυντή του sdna.gr, για τον οποίο είχε ακουστεί μετά τον αποχώρησή του από το gazzetta.gr (το οποίο ανέδειξε) ότι θα αναλάβει συνολικά τον Σπορτ FM, το σάιτ του σταθμού και την SportDay που επρόκειτο τότε να αγοράσει ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά τελικά η μεταβίβαση δεν ολοκληρώθηκε..

Οι πληροφορίες εκείνες δεν ήταν αβάσιμες, αλλά εν τέλει ο Β.Π. ανέλαβε τον σχεδιασμό και το στήσιμο του sdna.gr με δυναμικό «μπάσιμο» στον αθλητικό διαδικτυακό χώρο. Ο Παπαθεοδώρου αρχίζει τη συνεργασία του με τον Σπορτ FM το απόγευμα της Δευτέρας, συμπαρουσιάζοντας με τον Άρη Ασβεστά εκπομπή αποκαλύψεων (όπως διαφημίζεται) με τον τίτλο «Αποκάλυψη τώρα».

Αντεπίθεση από Sport24 Radio

Από τη άλλη μεριά, ο Sport24 Radio, που εκπέμπει από τον Ιανουάριο στη συχνότητα του παλιού Sentra FM (δείτε εδώ), αναμένεται να πραγματοποιήσει δυνατές κινήσεις για την ενίσχυση της ακροαματικότητάς του η οποία στους πρώτους μήνες λειτουργίας δεν έφτασε σε επιθυμητά ποσοστά. Εικάζεται ότι μία από τις κινήσεις αυτές, είναι η συνεργασία του με τον Ηρακλή Αντύπα, που αποχωρώντας εξέφρασε τα βαθιά αισθήματα φιλίας για τον μέχρι σήμερα συμπαρουσιαστη του, τον Χρήστο Σούτο.

Φυσικά, η «Μάχη του Ραδιοφώνου» αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την επαναλειτουργία της ΕΡΑ Σπορ που έχει το δικό της σημαντικό εκτόπισμα στην αθλητική ραδιοφωνική ενημέρωση.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Κυριακή 15.00: Στη δυναμική φθινοπωρινή επίθεση του Σπορ FM μετέχει από τη Δευτέρα και ο Αλέξης Σπυρόπουλος με εκπομπή στις 9 το πρωί.

Πηγή Harddog

Comments are closed.