Τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για την κατανομή του δωρεάν χρόνου και άλλα παραμύθια

Το Ποτάμι

Ανακοίνωση από Ποτάμι

«Η παρέα του Μαξίμου» – όπως την αναφέρει και ο Μανώλης Γλέζος – εδώ και επτά μήνες παζαρεύει με τους καναλάρχες και τους εκδότες την προβολή της και τώρα τελευταία τη διάσωσή της.

Τα αποτελέσματα τα βλέπει όλος ο κόσμος και γελάει με τους ξαφνικούς λιβανωτούς που κάνουν κατά καιρούς διάφορα ΜΜΕ στον κ.Τσίπρα και τους «έμπιστους» συνεργάτες του.
Παράλληλα η άλλη έγνοια της «παρέας του Μαξίμου» είναι η λάσπη προς το Ποτάμι. Τώρα λένε ότι το Ποτάμι συνηγόρησε να μοιραστούν μερικά εκατομμύρια στα κανάλια. Η θέση μας είναι σαφής. Ο δωρεάν διαφημιστικός χρόνος προβλέπεται από το νόμο. Και τα κανάλια υποχρεούνται να τον παραχωρήσουν στα κόμματα, χωρίς συμψηφισμούς ή ανταλλάγματα. Η κατανομή όμως πρέπει να υπολογιστεί ανάλογα με την ώρα προβολής και η αποτίμηση να γίνει με όρους διαφημιστικού χρόνου. Άλλη είναι η τηλεθέαση στις 2 το ξημέρωμα και άλλη στις 8 το βράδυ. Αυτό, λοιπόν, που ζητάμε είναι η δίκαιη κατανομή του δωρεάν χρόνου ανάμεσα στα κόμματα, χωρίς τις αλχημείες των μηχανορράφων του ΣΥΡΙΖΑ.

Comments are closed.