Αλ. Τσίπρας: Οι βαρόνοι της Ν.Δ. θέλουν τον Μεϊμαράκη για αυτοφωράκια, όχι εγώ (βίντεο)

Δεν φοβόμαστε το λαό θέλουμε να μας κρίνει ο λαός. Πηγαίνουμε στην κάλπη με αυτοπεποίθηση ότι ο λαός έχει και γνώση και αισθητήριο. Η προσπάθεια που ξεκίνησε στις 25 Γενάρη δεν θα σταματήσει εδώ επειδή κάποιοι σχεδίασαν την παρένθεση για να ξαναφέρουν το παλιό στην εξουσία» τόνισε στην ομιλία του στο Καστέλι Κισσάμου, ο Αλέξης Τσίπρας, σήμερα το πρωί, απ’ όπου ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία.

Μίλησε για την «επανάσταση των αυτονόητων» γιατί «η χώρα βρέθηκε σε μια δραματική κρίση τα τελευταία χρόνια εξαιτίας κακών επιλογών και μιας εκδικητικής τάσης των Ευρωπαίων εταίρων μας». Αναφέρθηκε και στις παθογένειες της χώρας που μαστίζεται από τα μεγάλα συμφέροντα και κρατάνε πίσω τις δυνατότητες του λαού για δημιουργία.

Στον Ευαγ. Μεϊμαράκη που στη συνέντευξή του στο Mega είπε ότι ο Αλ. Τσίπρας ψάχνει για αυτοφωράκια απάντησε ο Αλ. Τσίπρας από την Κίσσαμο της Κρήτης: “Οι βαρόνοι της Ν.Δ. θέλουν τον Μεϊμαράκη για αυτοφωράκια της ήττας, όχι εγώ”.

Ο Β. Μεϊμαράκης επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι δήθεν ο Αλ. Τσίπρας “θέλει να την κοπανήσει”, γιατί ψάχνει “αυτοφωράκια” που θα τον βάλουμε μπροστά” για να εφαρμόσει τα μέτρα» είπε στην συνέντευξή του στο Mega.
Πηγή avgi.gr

Comments are closed.