Ο μεγκα-λο-καναλάρχης που έτριβε τα χέρια του…

Ο μεγκα-λο-καναλάρχης που έτριβε τα χέρια του...

…Όταν η Ζωή τα έκανε πουτ@ν@ στο MEGA

Εχθές ο Τσακαλώτος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA εγκαλεί τον Πρετεντέρη για άγνοια περί του μνημονίου λέγοντάς του, «Δεν έχετε διαβάσει το μνημόνιο»… Προχθές η Κωνσταντοπούλου πάλι από το δελτίο του καναλιού ισοπεδώνει τους πάντες και τα πάντα, προεξάρχοντος – επίσης του Γιάννη Πρετεντέρη, λέγοντας, «Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία, δεν είστε δημοσιογράφος…» κι άλλα κομψά…Ενώ από τα «σκάγια» της δεν γλύτωσε, ούτε η Μαρία Σαράφογλου που της τα έψαλε ένα χεράκι για τη στάση της την περίοδο του δημοψηφίσματος και ειδικότερα για τη συνέντευξη με τον ηθοποιό Κλέων Γρηγοριάδη… Αντίστοιχοι «τσαμπουκάδες» έχουν συμβεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα… Απλώς οι δυο συγκεκριμένοι, είναι της παρούσας εβδομάδας…

Ανεξάρτητα όμως από αυτό, όλα μα όλα τα περιστατικά που έχουν καταγράψει οι κάμερες του μεγάλου καναλιού και έχει «απολαύσει» το φιλοθεάμον κοινό με υποψήφιους βουλευτές, είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΛΑΕ, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: η επίθεση είναι προσωπική και έχει στόχο να πλήξει το δημοσιογράφο, καθιστώντας τον στα μάτια της κοινής γνώμης, αναξιόπιστο, αφερέγγυο, υπάλληλο συμφερόντων που δεν έχει καμία σχέση με το λειτούργημα της ενημέρωσης.

Αλήθεια όμως, ακόμη και μεμονωμένα να είναι τα συγκεκριμένα περιστατικά,  (εδω δεν μας ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο ή άδικο… Αλλού ειναι το θέμα): Υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι θα έβγαινε στα «παράθυρα» του MEGA η Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν θα τα έκανε πουτ@ν@; Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι αυτοί που είχαν την ιδέα να καλέσουν την πρώην πρόεδρο της Βουλής στο δελτίο ειδήσεων, αγνοούσαν τι θα συμβεί; Δεν φανταζόντουσαν τι θα γίνει με Πρετεντέρη και Κωνσταντοπούλου σε αντικριστά «παράθυρα»;

Φυσικά και γνώριζαν, για αυτό και την κάλεσαν! Και για να το κάνουμε πιο «kinky»: στόχος δεν ήταν η τηλεθέαση, αλλά η διαπόμπευση του δημοσιογράφου! Άλλωστε η τηλεθέαση του συγκεκριμένου δελτίου το βράδυ της Δευτέρας ήταν 16,8%… με τον περισσότερο κόσμο να παρακολουθεί την ΕΡΤ… εν αναμονή του debate.

Κατά συνέπεια το ερώτημα, δεν είναι «αν γνώριζαν τι θα συμβεί», αλλά ποιος ζήτησε να προσκληθεί η πρώην πρόεδρος της Βουλής. Και να αντιπαρατεθεί στα «παράθυρα» του δελτίου με το δημοσιογράφο που είχε υπογράψει άρθρο με τίτλο «Ζωή Κασιδιάρη»!

Απάντηση: ο ιθύνων νους – σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όχι μόνο του συγκεκριμένου περιστατικού, αλλά και πολλών άλλων… Έχει στόχο στο εσωτερικό του MEGA και πιο ειδικά στην ανατροπή των υφιστάμενων ισορροπιών, ώστε σε εύλογο χρόνο, βοηθούντων και των πολιτικών εξελίξεων… να υπάρξει ριζική ανανέωση του καναλιού, τόσο σε επίπεδο προσωπικού όσο και του προφίλ του! Για αυτό έγιναν βορά, πρόσωπα και δημοσιογράφοι ταυτισμένοι με την εικόνα του σταθμού… Επεται συνέχεια!

Comments are closed.