Grand Prix Ρωσίας live στον ALPHA

Grand Prix Ρωσίας live στον ALPHA

Κυριακή F1 Countdown: 13.10 και Race: 14.00

Μετά την επιβλητική εμφάνιση του Lewis Hamilton στην Ιαπωνία, όπου ουσιαστικά επανέφερε τις ισορροπίες στη Formula 1, οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου μάχονται, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου επί ρωσικού εδάφους.

Το τουριστικό θέρετρο του Σότσι, που έκανε πέρυσι επιτυχημένο ντεπούτο στο καλεντάρι της F1, υποδέχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η αγωνιστική διαδρομή απλώνεται στις εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014, με τα εντυπωσιακά στάδια να αποτελούν ένα ξεχωριστό φόντο.

Στην έδρα του Daniil Kvyat, θα έχουμε νέο ανακάτεμα της τράπουλας; Ο Hamilton διεύρυνε ξανά το βαθμολογικό του προβάδισμα, όμως, τόσο ο teammate του στη Mercedes, Nico Rosberg, όσο και ο Sebastian Vettel έχουν ακόμα ελπίδες να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή μέχρι το τελευταίο GrandPrix του φετινού πρωταθλήματος.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 14:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη (οδηγός αγώνων) και Κώστα Μπιτσικώκο στον σχολιασμό. Μαζί τους θα βρίσκεται, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων: μία ιδιαίτερη συνέντευξη του Lewis Hamilton, που μας ξεναγεί παράλληλα στη Ρωσία, αφιέρωμα στον τοπικό ήρωα Dannil Kvyat αλλά και τις νέες τεχνολογίες ασφαλείας που ενσωματώνονται στα αυτοκίνητά μας.

Comments are closed.