Ρωσίδα μαχαίρωσε τον 5χρονο εγγονό της επειδή δεν της έφερε το τηλεκοντρόλ

Ρωσίδα μαχαίρωσε τον 5χρονο εγγονό της επειδή δεν της έφερε το τηλεκοντρόλ

Μια 51χρονη Ρωσίδα καταδικάστηκε σε 6 χρόνια κάθειρξη καθώς μαχαίρωσε, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, τον εγγονό της ηλικίας 5 ετών, επειδή δεν κατάφερε να βρει και να της φέρει το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, γνωστοποίησαν σήμερα, Παρασκευή, οι δικαστικές αρχές της Ρωσίας.

Η γυναίκα, που διαμένει στο Λεσοσιμπρίσκ στη Σιβηρία, «μαχαίρωσε το παιδί τρεις φορές στο στομάχι και στο στήθος με ένα μαχαίρι της κουζίνας, αφού του ζήτησε να της δώσει το τηλεχειριστήριο» εξήγησε η περιφερειακή εισαγγελία σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, δεν αντιμετωπίζει ωστόσο κανένα ψυχολογικό πρόβλημα. Το αγοράκι της είπε ότι δεν μπόρεσε να βρει το τηλεχειριστήριο.

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο ήπαρ κατά τη διάρκεια του περιστατικού, που σημειώθηκε τον Φεβρουάριο.

Η ενδοοικογενειακή βία, με δράστες ιδίως πρόσωπα που βρίσκονται υπό την επήρεια του αλκοόλ, αποτελεί συχνό φαινόμενο που εξαπλώνεται στη Ρωσία: το 40% σχεδόν των βιαιότερων εγκλημάτων διαπράττονται εντός της οικογένειας, σύμφωνα με την επιτροπή του Κρεμλίνου αρμόδια για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, η οποία εξέθεσε το πρόβλημα στον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν την περασμένη εβδομάδα.

Τους 6 πρώτους μήνες του έτους, σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, όπως καταδεικνύουν τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στον Ρώσο πρόεδρο.
Πηγή in.gr

Comments are closed.