Αποκλειστικό: Καναλάρχης ετοιμάζεται να εκπέμψει από Κύπρο σε περίπτωση ρήξης με την κυβέρνηση!

Αποκάλυψη

Εναλλακτικό σενάριο διαφυγής αν δεν τον βολεύει το νομοσχέδιο Παππά

Είδηση βόμβα στα τηλεοπτικά με ανεξέλεγκτες διαστάσεις και συνέπειες σε πολλά επίπεδα… Αναμένεται να σκάσει με την κατάθεση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες από τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα, μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας που «ειδικεύεται» στο να ασκεί σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχει έτοιμο σχέδιο διαφυγής! Κυριολεκτικά όμως! Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, σε περίπτωση που η ιδιοκτησία του καναλιού δεν τα βρει με την κυβέρνηση και επέλθει η ρήξη… σχετικά με το νέο τηλεοπτικό τοπίο που θα ορίζει το νομοσχέδιο Παππά… Έχει έτοιμο – εναλλακτικό, σενάριο μετακόμισης στην Κύπρο… Όπου σε εγκαταστάσεις οι οποίες είναι ήδη έτοιμες στη Μεγαλόνησο θα εκπέμπει από κει το πρόγραμμά του… Και μάλιστα σε πολύ ευνοϊκότερο φορολογικό περιβάλλον… Αφού ταυτόχρονα θα αποφύγει το «κοστούμι» που ετοιμάζει για τους καναλάρχες η κυβέρνηση, ενώ θα γλυτώσει και την ισχύουσα φορολόγηση που επεβλήθη πρόσφατα!

Όπως φαίνεται ξεκίνησε το πανηγύρι… Για την ακρίβεια κάποιοι ξεκίνησαν να ρίχνουν τις πρώτες ντουφεκιές… Άραγε θα γενικευθεί η σύρραξη ή πρόκειται για πιστολιές στον αέρα με στόχο τον εκφοβισμό της κυβέρνησης; Σύντομα θα ξέρουμε!

Comments are closed.