Tέλος ο Ευαγγελάτος από το Mega, μειώνεται το δελτίο, στην πίεση ο Πρετεντέρης

Νίκος Ευαγγελάτος

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Νίκου Ευαγγελάτου με το Mega. Επίσημη δικαιολογία είναι η απόφαση για συρρίκνωση της χρονικής διάρκειας του δελτίου ειδήσεων γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια για δύο σχολιαστές σε καθημερινή βάση, ενώ επίσης παρά την αρχική θετική εισήγηση για την εκπομπή Online, τελικά αποφασίστηκε σε αυτή τη φάση το Mega να πορευτεί μόνο με την Ανατροπή, οπότε δεν υπήρχε πλέον ρόλος για τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι με τα στελέχη του οποίου και στο διοικητικό κομμάτι αλλά και το δημοσιογραφικό  η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε ή δεν ήθελε κιόλας να αποκτήσει κάποια ιδιαίτερη σχέση και γενικά δεν υπήρξε χημεία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κόβεται όποια εκπομπή δεν κάνει νούμερα (ας είναι και του Πρετεντέρη)
Ως πολιτική εκπομπή και αυτή μάλιστα πήρε το πράσινο φως υπό πολλές αιρέσεις. Οπως είναι ήδη γνωστό η Ανατροπή μετακομίζει την Τρίτη το βράδυ και επισήμως αυτό υποτίθεται ότι γίνεται για να μην έχει απέναντι της τον Νίκο Χατζηνικολάου που κυριολεκτικά σάρωνε πολιτικά εκείνη τη ζώνη και να προσπαθήσει να τσιμπήσει κάποια νούμερα αφού οι δύο τελευταίες σεζόν ήταν κυριολεκτικά καταστροφικές για την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη. Ομως όπως επισημαίνουν πολλοί ούτε και το βράδυ της Τρίτης είναι ιδιαίτερα εύκολο για την Ανατροπή αφού απέναντι της θα έχει τα post game των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά αρχικά τους Ράδιο Αρβύλα και στη συνέχεια το ΟΛΑ. Αν μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσει το εμπάργκο και δεν εμφανίζονται στην εκπομπή κυβερνητικά στελέχη όπως τα προηγούμενα χρόνια τότε η προσπάθεια του Γιάννη Πρετεντέρη θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Ο Νίκος Πεφάνης φρόντισε επίσης να διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση ότι εκπομπή που δεν κάνει τηλεθέαση θα κόβεται επιτόπου φέτος κάνοντας όπως μαθαίνουμε ειδική αναφορά στο όνομα του Γιάννη Πρετεντέρη «Οποιος δεν κάνει νούμερα θα κόβεται άμεσα και ας είναι και ο Πρετεντέρης η όποιος άλλος δεν με νοιάζει τίποτε» φώναζε την Πέμπτη στους διαδρόμους του καναλιού για να τον ακούνε όλοι και να μεταφέρουν παντού το μήνυμα του.

Οσον αφορά την Τετάρτη το βράδυ τη θέση του Online θα πάρει όπως μαθαίνουμε μια νέα εκπομπή τύπου «infotainment» με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βελπάκη το πρώην μοντέλο και αναπληρωματική στάρ Ελλάς που άλλαξε ρότα και έγινε δημοσιογράφος. Είναι η ξανθιά κοπέλα που κυνηγούσε για λογαριασμό του Mega τον Γιάνη Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών και του είχε πάρει εκείνη την ενδιαφέρουσα τελευταία του συνέντευξη ως υπουργός.

Comments are closed.