Η απεργία της 12ης Νοεμβρίου, η πρεμιέρα του James Bond και η αρχή του τέλους των ολιγαρχών της διαπλοκής

Η απεργία της 12ης Νοεμβρίου, η πρεμιέρα του James Bond και η αρχή του τέλους των ολιγαρχών της διαπλοκής

Ποιοι και πότε θα περάσουν την πόρτα του Εισαγγελέα μαζί με 5 στελέχη τραπεζών

Ο κύκλος των χαμένων… εκδοτών, καναλαρχών και συναφών επαγγελματιών… Ανοίγει μεθαύριο 12 Νοεμβρίου… Η ημερομηνία σταθμός για την αρχή του τέλους των ολιγαρχών του ελληνικού μιντιακού συστήματος όπως το γνώρισε η χώρα από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, συμπίπτει με την πρώτη γενική απεργία επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς επίσης και την πρεμιέρα της 24ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ που θα λέγεται «Spectre» με πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και την (δεν υπάρχουν λόγια) Μόνικα Μπελούτσι!

Ανεξάρτητα από την επιτυχία ή την έκβαση της προγραμματισμένης για την Πέμπτη μεγάλης απεργίας των συνδικάτων… Ανεξάρτητα από την υποδοχή του «Spectre» από το ελληνικό κοινό, σε σχέση με το «Skyfall»… Η 12η Νοεμβρίου θα μείνει στη μνήμη των περισσοτέρων και ως τέτοια – εκτός απροόπτου, θα καταγραφεί στην ιστορία των ελληνικών ΜΜΕ, επειδή αναμένεται να σηματοδοτήσει το «ξήλωμα του πουλόβερ» της ελληνικής μιντιακής διαπλοκής!

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στοιχεία του ρεπορτάζ που προέρχονται από υψηλούς δικαστικούς κύκλους.

Μεθαύριο Πέμπτη προσέρχονται στον Εισαγγελέα οι δικηγόροι του εκδότη, μεγαλομετόχου και παίρνουν αναβολή για ένα μήνα.

Με φόντο τη φτωχή, πλην τίμια, στολισμένη για τα Χριστούγεννα Αθήνα… Οι ολιγάρχες των media θα έρθουν αντιμέτωποι με την ελληνική δικαιοσύνη που φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να σπάσει το κακό σπυρί της διαπλοκής.

Έτσι λοιπόν, πολύ σύντομα ο μιντιάρχης θα κληθεί να απαντήσει για τα δάνεια που έχουν πάρει οι εταιρίες του και ο ίδιος προσωπικά… Ενώ ο Εισαγγελέας θα αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι: Τα σενάρια που ακούγονται είναι μόνο δυσοίωνα και μιλούν για «ξαφνικό θάνατο» των επιχειρήσεών του ή την έναρξη μιας παρατεταμένης οικονομικής ασφυξίας που θα οδηγήσει στον αργό θάνατο και στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους!

Μετά τις γιορτές έρχεται η σειρά των υπολοίπων μιντιαρχών να περάσουν την πόρτα του Εισαγγελέα προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα δάνεια που έχουν πάρει τα κανάλια τους… Σημειώνεται ότι η σειρά που θα ακολουθηθεί ΔΕΝ θα είναι αλφαβητική! Αφού όσων το ονόματα αρχίζουν από Α θα καταθέσουν τελευταίοι, από Μ δεύτεροι, ενώ από Κ τρίτοι!

Και για να μην υπάρχει αμφιβολία, δεδομένου ότι το ταγκό χρειάζεται δύο… Μετά τους μιντιάρχες που θα καταθέσουν στον Εισαγγελέα – ενδέχεται να συμβεί και ταυτόχρονα, σειρά θα πάρουν περί τα 5 (ολογράφως πέντε), υψηλόβαθμα στελέχη δυο συστημικών τραπεζών… Όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα αντιμετωπίσουν κακουργηματικές κατηγορίες για απιστία και τα σχετικά!

Comments are closed.