«Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει»: Μία συγκλονιστική αληθινή ιστορία στα κανάλια Novacinema!

«Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει»

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου, στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD

Η βασισμένη σε αληθινή ιστορία ταινία του Μάικλ Κουέστα («Homeland»), «Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει», έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Η ταινία εξιστορεί τη ζωή του βραβευμένου με Πούλιτζερ Γκάρι Γουέμπ, ο οποίος ως δημοσιογράφος σε μία τοπική εφημερίδα του Σαν Χοσέ, ανακάλυψε στοιχεία για τη σχέση της CIA με τη διακίνηση ναρκωτικών και τη χρηματοδότηση των ανταρτών στη Νικαράγουα. Παρά την πολύ μεγάλη πίεση που του ασκήθηκε ώστε να μείνει μακριά από την υπόθεση, ο Γουέμπ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που είχε στα χέρια του, διακινδυνεύοντας τόσο τη δική του ζωή όσο και της οικογένειας του. Τον Γκάρι Γουέμπ ενσαρκώνει ο Τζέρεμι Ρένερ, ενώ συμπρωταγωνιστούν μαζί του οι Άντι Γκαρσία και Μάικλ Σιν.

Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των καναλιών Novacinema.

Comments are closed.