Σε ετοιμότητα στον ΔΟΛ σε περίπτωση που ο Ψυχάρης βάλει χρήματα στο MEGA

Σταύρος Ψυχάρης

Δεν υπάρχει όμως τέτοιο θέμα όσο το τοπίο παραμένει θολό

Καμία εξέλιξη στον ορίζοντα ως προς την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο MEGA… Η κατάσταση παραμένει επικίνδυνα στάσιμη για το μεγάλο κανάλι που βαδίζει στα τυφλά… Ενώ από την πλευρά του ΔΟΛ οι εργαζόμενοι και αυτό περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα, είναι έτοιμοι να θέσουν θέμα σε περίπτωση που ο Σταύρος Ψυχάρης βάλει χρήματα στο κανάλι, χωρίς να εξοφληθούν οι δυο μηνών μισθοί που τους χρωστάει…

Οι εργαζόμενοι στη Μιχαλακοπούλου είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές ενέργειες και να μην κάτσουν με σταυρωμένα χέρια… Θεωρώντας ότι δεν είναι εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας!

Με άλλα λόγια έχουν πρόθεση να φρενάρουν σκέψεις ή σχέδια, στο βαθμό που υπάρχουν, για πτώχευση ή υπαγωγή της εταιρίας στο άρθρο 99… Αλλά κυρίως να θυσιαστούν με οποιονδήποτε τρόπο για να σωθεί το MEGA!

Βέβαια λεφτά δεν φαίνεται να υπάρχουν, ούτε για το MEGA ούτε για τον ΔΟΛ, αλλά ακόμη και να βρεθούν… Στην περίπτωση του MEGA, δύσκολα θα τοποθετήσουν οι εκδότες χρήματα και ειδικά ο Σταύρος Ψυχάρης, πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις τηλεοπτικές άδειες. Με απλά λόγια δεν πρόκειται να βάλουν χρήματα στο κανάλι όσο δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν με βεβαιότητα αν θα παραμείνει δικό τους και την «επόμενη μέρα»!

Comments are closed.