Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα

Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα

Τελικά δικαιώθηκε η επιλογή να μετακινηθεί η “Ανατροπή” του Γιάννη Πρετεντέρη απο τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα της Τρίτης… Εχθές με θέμα τα εσωκομματικά της ΝΔ κατάφερε να σημειώσει ενα αξιοπρεπές 12% και να παρακολουθήσουν την εκπομπή σε απόλυτους αριθμούς 285.000 τηλεθεατές.

Το πρόβλημα της χθεσινής εκπομπής ομως, ήταν οτι δεν έβγαλε καμία είδηση… Η 5μελη παρέα των νέο δημοκρατών βουλευτών που είχε καλέσει στο στούντιο ο Γιάννης Πρετεντέρης, δεν “έδωσε” τίποτα και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω απο τα θέματα που είχαν βγει απο άλλες εκπομπές, καθώς και απο τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο κεντρικό δελτίο ειδησεων του MEGA.

Έτσι παρακολουθήσαμε την εκνευριστικιά και με περίσσευμα έπαρσης Αννα Ασημακοπουλου να επαναλαμβάνει κοινοτοπίες, τον Βορίδη να τα λέει όπως πάντα… τσεκουράτα, χωρίς να βγάζει είδηση! Τον Μάκη Γιακουμάτο να φλερτάρει με το να τα κάνει όλα πουτ@ν@, αλλα στο τέλος να τα μαζεύει, τον αναποφάσιστο Καραόγλου να τρώει “ξύλο” απο τον Γιακουμάτο που ήταν αδιάβαστος και έναν άχρωμο Γιάννη Κεφαλογιάννη που ο λόγος του ήταν υπνωτικό!

Comments are closed.