Ανταπόκριση από τα χαρακώματα

Χαρίτος - Ευαγγελάτος - Δανέζης

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου 

Εντάξει καιρός να το μπουμπουνίσουμε, να το αμολήσουμε! Από τις πιο κακές επιλογές, να τοποθετηθεί ανκορμαν της ΕΡΤ ο Πάνος Χαρίτος! Jesus και πάλι Jesus! Το δελτίο του εννοείται έχουμε πάψει να το κάνουμε watch, guys τα σόρυ μας αλλά αυτή η νωχελικότητα, αυτό το «τα ζώα μου αργά» δεν παρακολουθείται! Με το nothing!

Οικοδεσπότης για κλάματα 
Εχθές στη δε συνέντευξη του πρωθυπουργού, μας αποκαλύφθηκε και πόσο κακός οικοδεσπότης είναι! Διότι, άκουσον άκουσον! Δεν ευχαρίστησε ποτέ τους δημοσιογράφους που υπέβαλαν ερωτήσεις στον Τσίπρα, ούτε ανέφερε τα Μέσα στα οποία δουλεύουν, το τίποτα! Το nothing! Καλέ; Βασικές αρχές φιλοξενίας!

Πίσω στα χαρακώματα
Εντάξει guys; Επειδή εκεί στο Mega λέει για χρόνια δελτία ο Σωτήρης Δανέζης, δεν σημαίνει ότι όλοι οι πολεμικοί ανταποκριτές, κάνουν για αυτήν τη δουλειά. Τι άλλο περιμένετε για να τον αντικαταστήσετε, όταν τα νούμερα κατρακυλάνε; Η εικόνα του είναι πέρα για πέρα απωθητική, διώχνει και το κοινό που πιστά έκανε watch τις ειδήσεις της κρατικής. So, φορέστε του πάλι τα γιλέκα και αφήστε τον άνθρωπο στο φυσικό του χώρο! Διότι το στούντιο κλεισμένος σίγουρα δεν είναι!

Η Τρέμη έλειπε
Ας ευθυμήσουμε. Τι γέλιο Jesus μου και Christ μου με την πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου χθες στο «Ε»! Αφασία! Αμολιέται ο journalist στην οθόνη μας… και η απορία που σου σκάει στον εγκέφαλο κατευθείαν είναι: Πού είναι η Τρέμη! Διότι ήσουν βέβαιος ότι απο κάπου θα σκάσει μύτη! Έτσι όπως το ‘χε μπουμπουνίσει το σκηνικό ο αθεόφοβος, πανομοιότυπο με το «Online»! Απωθημένο προφανώς του έμεινε που τον φύγανε τρέχοντας από το μεγάλο (λέμε τώρα) κανάλι!

Merry Christmas
Το δε κοινό που είχε κουβαλήσει στο πλατό, ‘νταξει οκ! Στανταράκι έκανε κάστινγκ για να το επιλέξει! Δείτε πλάνο Κοτρώτσου με την ξανθιά γκομενίτσα από πίσω! Κόβετε φάτσα ε; Τοποθετημένη σαν στολίδι σε χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι η άτιμη! Merry Christmas!

Κοτρώτσος

Αυτή μάλιστα!
Άσχετο, αλλά θέλουμε να το αναδείξουμε. Από τα πιο ωραία στιγμιότυπα της ελληνικής television, η εμφάνιση της Αντιγόνης Πάντα – Χαρβά την προηγούμενη εβδομάδα στον Αρναούτογλου. Φοβερή περίπτωση! Επιτέλους έσκασε μύτη στο TV – country ένα πρόσωπο πραγματικά καινούργιο, φρέσκο, έξυπνο, σύγχρονο, με πράγματα να πει! Διότι το μοντέλο «παχουλή – αδύνατη» μηνύματα κτλ, πολλές κατά καιρούς έχουν επιχειρήσει να το πουλήσουν, το θέμα είναι ποια είσαι, πώς το πλασάρεις και τι έχεις τέλος πάντων στο κρανίο σου για εγκέφαλο. Μεγάλη υπόθεση!

Η εξαίρεση της χρονιάς (και βάλε)
Το δεκάλεπτο so, που κάναμε watch στον Αρναούτογλου, ήταν by far από τα καλύτερα αποσπάσματα που έχουμε κάνει watch εδώ και μήνες. Η τύπισσα το χε τρελά! Ζωντανή περίπτωση, με τα βιώματα της στην Αγγλία κτλ, με τις γνώσεις της, με την ουσιαστική τρέλα της, με τα everything! Δεν πέταγε αρλούμπες για χοντρές vs αδύνατες κτλ αλλά όλα που μπουμπούνισε ήταν to the point. Και ο αέρας της και η αύρα της, σου βγαζε μια αισιοδοξία και όχι κατάθλιψη βρε guys μου, που συνηθίζει να μας ποτίζει το ελληνικό television!

Ωραίος
Στα πολύ συν, η εικόνα του Αρναούτογλου πλάι της. Επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο πόσο σούπερ presenter είναι και πόσο εξαιρετικό interview κάνει… Όταν δεν έχει απέναντι του Στικούδες, Σάσες Σταμάτες και όλες τις υπόλοιπες τρασαδούρες που κυκλοφορούν. Τα εύγε μας!

Congratulations
Αλλά τα congratulations και στους Φώτη – Μαρία, οι οποίοι έδωσαν την ευκαιρία να βγει μία τέτοια τύπισσα στο television! Ό,τι και να λέμε κατά καιρούς για το δίδυμο αυτό (που βασικά το λέμε διότι δεν μας αρέσει η εκπομπή τους και το απόλυτο nothing με το οποίο καταπιάνονται) είναι πραγματικά πολύ προχώ που έδωσαν τη δυνατότητα σε μια περίπτωση σαν την Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά να βγει προς τα έξω! Να φανεί! Δεν το κάνουν αυτό guys μου εύκολα και τους αξίζουν congratulations. Τελεία και παύλα!

Και αμπάχα μπούχα και άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume για τη μαγεία που έρχεται!)

Comments are closed.