Ο καλός, ο κακός και ο καμπίσιος

Θέμος - Σκαρμούτσος - Λιάγκας

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου 

Είναι πάντως ο μπαγάσας ο prime μας minister… Hollywood! Κάνατε watch πλάνα από την άφιξη του στην πρεμιέρα του Λαζόπουλου, εκεί που έπεφταν πάνω του βροχή τα φλας; Κόκκινο χαλί από μόνος του ο άτιμος! Βλέμμα υπερατλαντικού σταρ όχι αστεία, διεθνές εκτόπισμα!.. Έχουν κάνει δουλειά οι αμερικανοί!

Παραλήρημα
Ας επανέλθουμε στην μπίχλα όμως. Γιώργος Λιάγκας: Ένα όνομα, μία ιστορία. Μας πήρε χρόνο να συνέλθουμε από το τελευταίο του παραλήρημα. Άκουσον άκουσον! Απεφάνθη το… δημοσιογραφικό κελεπούρι του country, ότι δεν πρέπει να δώσει κανείς βήμα στον Φαήλο Κρανιδιώτη! Και τα έχωσε στον Αρναούτογλου, βουτηγμένος μες στον κομπλεξισμό, γιατί τον κάλεσε! Για ποιο λόγο! Κοπανιόταν…

Δημοσιογραφάρας
Γιατί ήταν πρόσωπο της επικαιρότητας, hello; Σου πέρασε από το μυαλό βρε ογκόλιθε της δημοσιογραφίας! Ε ρε κάτι άνθρωποι! Ο συγκεκριμένος δηλ, που έχει περισσότερα παραληρήματα και από τον Κασιδιάρη στη Βουλή. Χτυπιόταν προχτές γιατί να του δώσει βήμα ο Γρηγόρης και καμωνόταν ότι «έχουμε ευθύνη όλοι μας για το ποιους καλούμε!»… Σιγά βρε husband! Δεν κρέμεται και από σένα η πορεία του έθνους μην βαυκαλίζεσαι!

Ιδού
Μιλάμε για τον Λιάγκα ε; Που στο θέμα των ομοφυλόφιλων έχει διαπρέψει! Παραθέτουμε μόνο αυτά τα δύο βίντεο τού πόσο διακριτικά και όμορφα και προχώ και ποιοτικά και με επίπεδο, προσεγγίζει το θέμα της ομοφυλοφιλίας! Κόψτε φάτσα!

Έχει απασφαλίσει η μ@λ@κία του
Νταξει το πόσο του έχουν φουσκώσει τα μυαλά του τύπου από τη βλαχοαναγνωρισιμότητα που έχει και από το βλαχοσελεμπριτουά συννεφάκι όπου ζει, δεν λέγεται. Δεν περιγράφεται! Τις προάλλες ήταν με τον κρητικό τον αγρότη, που του ‘πε ότι δεν έχει θέση στο television, γιατί είναι αμόρφωτος! Ο ομοπανελίστας της Σάσας Σταμάτη!

Του… κ@λου, η αιτία
Αλλά ξέρετε τι ήταν αυτό που τον.. ζόρισε ε; Που τον έτσουξε! Ότι τον κορόιδεψε για τα καλά ο Κρανιδιώτης! Τον τάπωσε άγρια! Και του «πείραξε» και τη γυναίκα, κάτι που ο καμπίσιος δεν ανέχεται! Τι είπε δηλαδή; Ότι το wife του έχει ωραία οπίσθια! Πάνω που μας είχε πείσει το ζεύγος ότι το δυνατό της σημείο είναι… ότι είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο!

Κάνε ένα διάλειμμα, κάνε ένα kit kat
Αυτό που ξέραμε είναι, ότι το «Όλα» στον Ant1 έχει τελειώσει. Έχει πεθάνει και δεν τους το έχουν πει… Αυτό που μάθαμε όμως την Παρασκευή το βράδυ, είναι ότι ο Θέμος είναι πλέον πολύ καλύτερος σαν καλεσμένος, από ό,τι presenter στη δικιά του εκπομπή! Τον απολαύσαμε στον Μπογδάνο! New καριέρα!

Ελεος
Πραγματική απορία. Αυτός ο Σκαρμούτσος δεν έχει σιχαθεί πια τον εαυτό του να βγαίνει και να μιλάει όλο για τα ναρκωτικά; Έλεος! Θα βυθιστεί το country, θα χρεοκοπήσουμε, θα μας γαζώσουνε οι τζιχαντιστές… και ο σεφ των κόλλυβων θα πουλάει ακόμα στα channels τον εθισμό του στα drugs! Έλεος άνθρωπε μου απεξαρτήσου! Από τη γκλαμουρίαση που σε έχει βαρέσει κατακούτελα!

Εμετός
Και προσέξτε! Μην ξεχάσετε και στολίσετε κανά χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν το ανεβάσετε στα social media! Δηλ Jesus μου και Christ μου situation! Διότι ίντερνετ και Christmas πάνε μαζί! Για όλα τα σελέμπριτις του κ@λου (συμπεριλαμβανομένων των wannabe) που σέβονται τον εαυτό τους. Και ανεβάζουν τα δέντρα τους στο instagram και στα Facebook με την ελπίδα να τα δουν ανάρτηση! Και τα χαζομπλογκς που την κάνουν (την ανάρτηση)! Διότι αλυσίδα είναι η βλακεία! Και εμετός!

Αμπάχα μπούχα, άντε γεια και wind στα πανιά!
(και volume για την απόλυτη μαγεία!)

Comments are closed.