Το τερμάτισε

Λιάγκας - Μπαλατσινού - Κωστόπουλος

Έργο τέχνης… Η συνέντευξη Παππά στον Αρβανίτη! Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου 

  

Τι ρούγα Jesus Christ μου! Τι κατινιά! Μη ρωτάτε ποιος. Ο husband της ελληνικής television. Ο Λιάγκας guys μου δεν θίγεται πια μόνο με αυτούς που χώνουν τον ίδιο, αλλά και για άλλους. Today αρπάχτηκε για λογαριασμό του Κωστόπουλου, αν είναι δυνατόν ο ανεκδιήγητος! Προσβλήθηκε αυτός, άκουσον άκουσον, για ευχή που έκανε στις κάμερες η Μπαλατσινού να πάρει εκπομπή μαγειρικής ο πρώην της.

Αυτό είναι χάρισμα (λέμε τώρα)
Και η βλαχοτρασαδούρα δεν το άντεξε αυτό, την υποτίμηση λέει και έβγαλε τις μεζούρες και άρχισε να μετράει ποιος είναι πιο σημαντικός στο television από το πρώην ζευγάρι, για να μπορεί να αμολάει αυτή την ατάκα η Μπαλατσινού στον Κωστόπουλο! Δεν πρέπει να έχει γεννηθεί άνθρωπος στην υφήλιο που να έχει τέτοιο χάρισμα να κάνει το τίποτα εντελώς, το απόλυτο nothing, θέμα. Η τελευταία γυναικούλα στην τελευταία ρούγα αυτού του country δεν σκέφτεται τόσο κουτσομπολίστικα, τόσο κίτρινα και τόσο μίζερα, όσο τούτος που τον τρώμε στη μάπα στο ελληνικό television!

Γκντουπ!
Την ευαισθησία μας στην ορθογραφία οι φαν της στήλης, την γνωρίζουνε. Τα τελευταία χρόνια της κρίσης ειδικά, ελλείψει διορθωτών έχουμε δει πάμπολλα μαργαριτάρια σε ιστοσελίδες μεγάλων συγκροτημάτων Τύπου. Των ΝΕΩΝ, στο Έθνος κτλ. Αυτό όμως guys μου που θα σας αραδιάσουμε παρακάτω από το «Κόκκινο 105.5 FM» δεν παίζεται. Είναι έργο τέχνης!

Κάντε watch εδώ τις ρουκέτες που αμόλησε ο τύπος που απομαγνητοφώνησε το προχθεσινό interview του Νίκου Παππά στον Αρβανίτη. Είναι για να κουφαίνεσαι!

 

Έργο τέχνης... Η συνέντευξη Παππά στον Αρβανίτη!

Έργο τέχνης... Η συνέντευξη Παππά στον Αρβανίτη!

 

Έργο τέχνης... Η συνέντευξη Παππά στον Αρβανίτη!

Έργο τέχνης... Η συνέντευξη Παππά στον Αρβανίτη!

 

Καλά, άνθρωπος βρε guys δεν τη διάβασε; Δεν είδε τους τσιμεντόλιθους που πεταγόντουσαν κατά πάνω του! Αυτά δεν είναι απλά … λάθη, αυτά είναι έχω πάρει διαζύγιο οριστικό και αμετάκλητο με την εκπαίδευση από το… δημοτικό! Τούτος δηλ παράτησε το σχολείο, από το μαιευτήριο! Και μετά κατευθείαν τον πήρανε για δουλειά στο Κόκκινο. Αλλιώς δεν εξηγείται το situation του! Happy new year!

Αμπάχα μπούχα και το volume!

Comments are closed.