FUCK

FUCK

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Τι να γράψουμε today που έχουμε τη στενοχώρια μας! Do not ρωτάτε γιατί, κατακούτελα μας ήρθε η είδηση το πρωί για το θάνατο του Bowie! Ποιος Κυριάκος και ΝΔ, τα επισκίασε τα everything! Αν και συνδέονται κατά κάποιον τρόπο… Για να το ελαφρύνουμε (όσο γίνεται!) …

FUCK

Τη φωτο είδαμε στο Facebook του Κοτταρίδη. Και έχει γέλιο!

Εργατικό ατύχημα
By the way, μιας και είπαμε για τον Κοτταρίδη, τι έπαθε αλήθεια ο journalist και τον κάναμε watch χθες στις συνδέσεις για τα της ΝΔ με το χέρι δεμένο; Λογικά σκεπτόμενη, με αυτά που ανεβάζει στο Facebook του… θα έπαθε στραμπούληγμα πάνω σε κάνα κοψίδι! Δεν πάει αλλού ο νους μας για τον ρεπόρτερ!

By far
Ο οποίος το ‘χουμε πει ότι έχει το καλύτερο Facebook έτσι; By far! Και το χειρότερο το ‘χουμε πει ποια το ‘χει ε; By far επίσης!

Ζάκερμπεργκ ακούει;
Λίνα Δρούγκα. Γιατί δεν της το ‘χει κατεβάσει ακόμα ο Ζάκερμπεργκ, μα γιατί όμως! Διότι η περίπτωση της είναι, που είναι και ανκοργούμαν τρομάρα της σε μεγάλο (λέμε τωρα) κανάλι, να κουφαίνεσαι. Κάθε λίγο και λιγάκι ανεβάζει φωτο της να ποζάρει για να της γράφουνε από κάτω οι άλλοι τι κουκλάρα είναι και πόσο θεά είναι. Έλα Jesus μου και Christ μου!

Mega το μεγαλείο σου
Κοιτάχτε τώρα εδώ φωτο που ανέβασε σήμερα το πρωί, δημοσιογράφος πράγμα. Μπονζόρνο λέει με τα 12ποντα τουρλώνεται και περιμένει τα likes. Και της γράφουν από κάτω «οπτασία», «θεότητα» και άλλα αποθεωτικά… Έλα μου Jesus μου και Christ μου πάλι!

FUCK

IQ ραδικιού
Πάντως με αφορμή την περίπτωση της, της… Ζιζέλ – Δρούγα πάντα, να εκθειάσουμε τη βλακεία γενικότερα που κυκλοφορεί στα social media και δη στο Facebook όπου ανεβάζουνε γκόμενες journalists και μη, τις φωτο τους ποζάροντας και περιμένοντας από κάτω τα likes. Όπου επίσης, υπάρχει μεγάλη βλακεία πάντα πρόθυμων να κάνουν like πλουσιοπάροχα!

Επαγγελματίες στα like
Υπάρχει κατηγορία για να κάνετε understood τι παίζεται, media – ανθρώπων (με την ευρύτερη έννοια) που είναι επαγγελματίες στα like. Αυτόματος πιλότος ένα πράγμα! Λες και το δάχτυλο τους είναι προγραμματισμένο να πατάει το like σε κάθε ανάρτηση συγκεκριμένων ανθρώπων! Ασχέτως βεβαίως βεβαίως σε τι αναφέρεται το συγκεκριμένο ποστάκι κάθε φορά ε; Δεν έχει καμία σημασία στην περίπτωση τους!

Στα σοβαρά τώρα… μας δουλεύετε;
Κοιτάχτε εδώ άλλη φωτο που ανέβασε παλαιότερα. Και το woman τώρα αυτό είναι σοβαρή journalist σε σοβαρό channel που ασχολείται με τη σοβαρή ειδησεογραφία… Ένα σενάριο είναι ότι προφανώς ήθελε να είναι μοντέλο, δεν της βγήκαν οι αναλογίες και το γύρισε στη δημοσιογραφία. Αλλιώς δεν εξηγείται! Και την τρώμε τούτη στη μάπα στο Mega για χρόνια ατελείωτα, λες και είναι δημόσιο! Ε ρε country Ελλάδα, δεν παίζεσαι!

FUCK

«Όλοι στις κάλτσες!» που έλεγε και ο ΓΑΠ
Κλείνουμε τη today στήλη με το… απόλυτο. Το ανεπανάληπτο πλάνο! Διότι άλλοι σηκώνουν τα μανίκια για δουλειά και άλλοι… τις κάλτσες! Ε, και ο new president ανήκει στο δεύτερο category! Κάντε watch στην αρχή το παρακάτω βιντεάκι από τη σημερινή τελετή παράδοσης – παραλαβής. Όπου ο Κυριάκος σηκώνει την καλτσούλα!

Αμπάχα μπούχα και άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume δυνατά και φωνάξτε all together: fuck fuck fuck!)

Comments are closed.