Για αυτούς σκοτωνόμαστε για τις άδειες

Για αυτούς σκοτωνόμαστε για τις άδειες

 

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου 

 

Ντάξει, αδιάβαστους μάς στέλνουν τα στελέχη των channels με τις επιλογές τους! Δηλ. για να το κάνουμε understood. Στο «Joy» μετά από όλο το πείραμα με τις presenters που έχουν αλλάξει από όταν φύγανε από τον Σκάι και διασπάστηκε η επιτυχημένη ομάδα… Είδαν στο πρόσωπο της Θρασκιά τώρα, αυτή που θα τους σώσει από την κατρακύλα; Για γέλια!

Πόσο λίγοι…
Αθάνατο ελληνικό television δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Μα never όμως! Την τύφλα τους αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις! Συνεχίζουν να μας φλομώνουν με Θρασκιές, όταν ποτέ, μα ποτέ όμως, δεν έχει κάνει νούμερα τηλεθέασης διότι πολύ απλά ο κόσμος τής γυρνάει μονίμως την πλάτη! Και επιμένουν να μας τη φοράνε! Τα φαεινά μυαλά αυτού του country που δουλεύουν στο television. Πόσο λίγοι…

Congratulations
Με την ευκαιρία πάντως, να πούμε ότι κάναμε watch τις προάλλες την εμφάνιση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου (presenter στο «JoinUs» στον Σκάι) στο πρωινό του Mega. Και έχουμε να κάνουμε δύο σχόλια. Πρώτον, το woman είναι κορυφαία, σε παίρνει ο λόγος της και αυτά που λέει είναι to the point, φρέσκα, σύγχρονα και αληθινά. Καμία έκπληξη η επιτυχία τους στο Φάληρο… Και δεύτερον, τα εύγε μας στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, διότι πολύ απλά στο συγκεκριμένο interview το είχε!

Το απολαύσαμε
Μη φανταστείτε, δεν είναι ότι έκανε το σούπερ ντούπερ question του αιώνα, όμως όση ώρα κάναμε watch δεν κόμπιασε ούτε στιγμή και δεν είχε φτιάξει, το κυριότερο, το καλούπι από το σπίτι της όπως πολλές, που δεν ακούνε τι απαντάνε οι απέναντι τους και απλά αμολάνε τις «έτοιμες» ερωτήσεις! Είχαν μια πολύ ωραία κουβέντα, που μας συνεπήρε. Απλά πράγματα! Και χωρίς την τρασαδούρα των Λιάγκα – Σκορδά απέναντι! Που τους λένε μετρ των interviews. Μη χέσ@…

Γαργάρα
Α και μιας και μιλήσαμε πριν για άσχετους πίσω από τις κάμερες που παίρνουν τις αποφάσεις… Τι απέγινε καλέ το «Τι νέα;» στο Mega; Νύχτα φύγανε! Τόσες προσδοκίες, τόση διαφήμιση, τόσο «ανατρεπτικό» δίδυμο η Βλεπάκη με τον Γιαννακίδη και μας τους εξαφανίσατε; Γαργάρα μάς τους κάνατε! Ούτε μια κουβέντα!… Τι να πούνε μωρέ; Τα χάλια τους; Που δεν σκαμπάζουν πότε μια εκπομπή είναι disaster και πρέπει να δουν τα μονοψήφια για να το χαμπαριάσουν; Οι «ειδικοί» του ελληνικού television που λέγαμε guys!

Η αυθεντική και οι νεο-σελέμπριτι
Αποτυχία και το μεσημεριανό του Ant1 με Ουγγαρέζο και Συνατσάκη. Κανένας λόγος ύπαρξης, εκτός του να καυχιόνται οι presenters ότι έχουν εκπομπή. Πολύ καλύτερο και το εννοούμε, η Καινούργιου απέναντι στον Alpha με την παρέα της! Πέρα του ότι την τύπισσα τη θεωρούμε χρόνια τώρα αυθεντική και για αυτό ελκυστική σαν εικόνα, είναι και το πάνελ της εξαιρετικό! Παιδιά διαβασμένα και ευγενικά. Καμία σχέση με τους Συνατσάκη – Ουγγαρέζο που απλά είναι νεο-σελέμπριτι!

The end
Το ότι ο Σάκης Ρουβάς πήγε Σκάι, είναι μόνο τέλος. Μη ρωτάτε τι τέλος! Τέλος εποχής! Απλά τέλος! Όσο για τις φωτο με τους journalists του σταθμού, αφού πούμε ότι θα θέλαμε και selfie με Πορτοσάλτε, Παπαχελά και Μπάμπη (με το παπιγιόνι του)… Ξεχωρίζουμε τη φωτο του σταρ με την Αντωνοπούλου! By far η πιο εντυπωσιακή! Χολιγούντι η Εύα!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume εσείς για το songάκι!)

Comments are closed.