Οι νέοι φίλοι του Λαφαζάνη

Λαφαζάνης Πρετεντέρης - Σταύρος -

Είναι να ανησυχείς αν σε επικαλούνται και σε κολακεύουν Πρετεντέρης – Θεοδωράκης

Οταν σε εκθειάζει ο Γιάννης Πρετεντέρης και σε καλεί στις εκπομπές του, ενώ πριν λίγους μήνες σε λοιδορούσε… Οταν σε επικαλείται ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής, ενώ πριν λίγους μήνες σε αποκαλούσε γραφικό… Τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα! Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που εσχάτως έχει γίνει ο αγαπημένος συνομιλητής και συγγραφέας πολιτικών και δημοσιογράφων επιπέδου Θεοδωράκη, Πρετεντέρη… Ειναι προφανές ότι σε αυτή την περίπτωση έχεις κάνει κάτι λάθος!

Δεν γίνεται απο κει που τα τελευταια 3 χρόνια έχεις κηρύξει εμπάργκο στην εκπομπή του Πρετεντέρη, ξαφνικά να εμφανίζεσαι στην “Ανατροπή” σαν να μη συμβαίνει τίποτα… Ο κοσμος δεν τρώει κουτόχορτο, αντιλαμβάνεται οτι η επιθυμία για την ανατροπή του Τσίπρα παραμερίζει τα πάντα και σας φέρνει πιο κοντά!

Οι νέοι φίλοι του Λαφαζάνη

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο κόσμος αντιλαμβάνεται οτι κάτι δεν πάει καλά, απο το καλοκαίρι που ο Πρετεντέρης σχεδόν ζητούσε να στηθούν στο απόσπασμα οι δραχμολάγνοι του Λαφαζάνη, μέχρι τώρα που αρθρογραφεί στο ΒΗΜΑ υποστηρίζοντας ότι πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή για το 3ο μνημόνιο και στηρίζει την επιχειρηματολογία του σε αυτά που λένε σήμερα ο Λαφαζάνης, η Ζωή (λες και είμαστε λωτοφάγοι και ξεχάσαμε το Ζωή Κασιδιάρη)!

Δυστυχώς όμως για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη τον επικαλέστηκε στη Βουλή στο τέλος της ομιλίας του κι αυτός που τον αποκαλούσε γραφικό και κάποιες φορές ακομη και επικίνδυνο ο Σταύρος Θεοδωράκης, για να κάνει κριτική στον Τσίπρα απο τα αριστερά: ” Η καταρρέουσα κυβέρνηση” είπε ο πρώην τηλεοπτικός αστέρας ολοκληρώνοντας την ομιλία του για τις τηλεοπτικές αδειες,  “Για να στηριχθεί στήνει τη δίκη της διαπλοκή… Υπογραφή Παναγιώτης Λαφαζάνης. Εκτός κι αν μου πείτε οτι ο Παναγιώτης ειναι όργανο των ολιγαρχών” κατέληξε ο πρωην δημοσιογράφος του MEGA.

Στην Ελλαδα ο λαός μας εχει μια παροιμία, δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι… Επειδή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης όμως έχει και μαρξιστική – λενινιστική κουλτούρα θα παραφράσουμε τον Λένιν απο το “Κράτος και επανάσταση” για να του θυμίσουμε τη φράση, οταν σε επαινούν οι εχθροί σου κάτι δεν πάει καλά… Και ειναι το μόνο σίγουρο οταν σε κολακεύουν τύποι σαν τον Πρετεντέρη και τον Θεοδωράκη!

Οι νέοι φίλοι του Λαφαζάνη

Comments are closed.