Τι είπαν και τι έκαναν γαργάρα

Κωστόπουλος - Χατζηνικολάου

Από τις τηλεοπτικές άδειες και τον Αρναούτογλου στη Γιάννα Αγγελοπούλου

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

 

Περιέργως πάντως, η αποψινή συνέντευξη του Νίκου Χατζηνικολάου δεν ήταν και η χειρότερη. Ανήκοντας στην κατηγορία «θα σας πω κάτι να γελάσετε… » και αυτό δεν συμβαίνει ποτέ (το να γελάσετε δηλ), απόψε στην εμφάνιση του στον Κωστόπουλο δεν ήταν και τόσο κρύος. Με την έννοια, ότι τον έχουμε συνηθίσει πιο Αλάσκα στο χιούμορ του!

Τώρα τι μάθαμε και τι δεν μάθαμε;
Πρώτον, μάθαμε πώς λέει την 3,5 χρονών κόρη του, ούσα κοκέτα… «Γιάννα Αγγελοπούλου».

Δεύτερον, μάθαμε τι του τη σπάει να βλέπει, από όλη την ελληνική τηλεόραση. Το πλάνο – φόντο πίσω από παρουσιαστή (καρφί για Αρναούτογλου) να είναι Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες ή Σικάγο και όχι η Αθήνα και η Ακρόπολη…
Νταξει, το ότι επέλεξε να κάνει με αυτό το ανούσιο σχόλιο αβάντα στον φίλο του και κουμπάρο Κωστόπουλο, τον αδικεί (τον τελευταίο). Θα μπορούσε να βρει τίποτα πιο πετυχημένο! (Θα μπορούσε;)

Τρίτον, δεν βολεύεται στο άνετο κάθισμα, όταν είναι εν ώρα υπηρεσίας… Και σηκώθηκε και έκατσε στο μπράτσο της πολυθρόνας! Κακεντρέχεια ότι ήθελε να φαίνεται πιο ψηλός και αγέρωχος από τον οικοδεσπότη!

Τέταρτον, έγινε προσπάθεια να του «φάνε» τον Τράγκα, αλλά δεν ευοδώθηκε… Και έτσι θα τον έχει ακόμα στη φαρέτρα του.

Τι δεν μάθαμε;
Τι γίνεται με το πολυδιαφημισμένο πλάνο του να αγοράσει τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία που μας φλόμωσε τις προάλλες. Γαργάρα το έκανε, δεν ειπώθηκε λέξη! Και δεν φανταζόμαστε απλά να μην το σκέφτηκε να ρωτήσει ο Κωστόπουλος…

Comments are closed.