Ο ΔΟΛ, το Ποτάμι και ο γάμος της π@π@ρι@ς

Ο ΔΟΛ, το Ποτάμι και ο γάμος της π@π@ρι@ς

Ακόμη και στον Παππά πιο τρυφερά φέρονται από ό,τι στο Σταύρο

Το συγκρότημα διάλεξε στρατόπεδο… Δικαιώνοντας το Σταύρο Θεοδωράκη που από τη σύσταση του Ποταμιού – πριν δυο χρόνια με το περίφημο άρθρο του Αντώνη Καρακούση και τίτλο «Η σούπα του Σταύρου» με τις «Ψωνισμένες διασημότητες που πήραν τα μυαλά τους αέρα» – διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι ο ΔΟΛ μποϊκοτάρει το Ποτάμι.

Και πράγματι έτσι είναι! Μάλιστα εσχάτως οι εφημερίδες του συγκροτήματος έχουν πυκνώσει τα χτυπήματά τους στον επικεφαλής του Ποταμιού, με αποτέλεσμα να μην τον αφήνουν σε χλωρό κλαρί… Ακόμη και στο Νίκο Παππά πιο τρυφερά φέρονται από ό,τι στο Σταύρο!

Δεν φθάνει λοιπόν που ο «Βηματοδότης» της Παρασκευής τον αποκάλεσε «αγράμματο», δεν φθάνει που ο Παπαχρήστος στη χθεσινή του στήλη στα «ΝΕΑ» τον ειρωνεύεται για την «οργιώδη» φαντασία του να ονομάσει την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ΜΕΣΥΑ, δηλαδή, Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι ψωνάρα… Έρχεται η ναυαρχίδα του συγκροτήματος την Κυριακή με ολοσέλιδη συνέντευξη του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη που αποτελεί την πιο ισχυρή εσωκομματική αντιπολίτευση στο Σταύρο Θεοδωράκη για να τον προβάλει με τίτλο, «Νέος φορέας με όρους αναγέννησης και όχι συγκόλλησης»!

Τώρα όμως τον προξενεύουνε και στη Φώφη (μη φύγεις Σταύρο θα φαρμακωθώ)!

Λέγεται ότι τα επόμενα 24ωρα η Φώφη Γεννηματά θα κάνει επίσημη πρόταση «γάμου» στο Σταύρο Θεοδωράκη, προκειμένου να ενοποιηθούν οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού… Με στόχο να σχηματίσουν την τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι το Ποτάμι θα αρνηθεί τη συγχώνευση και θα αντιπροτείνει κοινές πρωτοβουλίες των δυο ομάδων.

Ο ΔΟΛ, το Ποτάμι και ο γάμος της π@π@ρι@ς

Comments are closed.