Μα πόσο μ@λ@κες!

Μα πόσο μ@λ@κες!

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Μα να μην υπάρχει μέρα που να ανοίξεις τον υπολογιστή σου και να μη πέφτεις πάνω σε υπέρτατη μ@λ@κία; Μα πόση γελοιότητα πια! Το έχουν τερματίσει! Δείτε today εξώφυλλο περιοδικού με τους… celebrities τρομάρα τους να έχουν ντυθεί πρόσφυγες Jesus μου και Christ μου! Εδώ μιλάμε για situation τρελού αλάλου, να ακινητοποιείται το δάχτυλο σου στο πληκτρολόγιο από την απιστεύτου βλακεία! ΒΛΑΚΕΙΑ με τα everything κεφαλαία!

Και εντάξει το DownTown μια χαρά χιουμοριστικά κυκλοφόρησε, οι celebrities τρομάρα τους τι συμφωνούν και κάνουν; Κοσιώνη, Μουτσινάς, Καραβάτου με τα σωσίβια, τα τσεμπέρια, τις ζακετούλες και τα πουλοβεράκια τους να υποδύονται τους πρόσφυγες; Είναι δυνατόν; Και καλά για να βοηθήσουν; Μιλάμε σοβαρά τώρα; Αν θέλουν να βοηθήσουν ας κατέβουν από το σπίτι τους και να δώσουν καμιά μερίδα φαγητό στον περαστικό που θα έχει ανάγκη και όχι αυτές τις γελοιότητες! Που το μόνο που τους ικανοποιεί είναι η ματαιοδοξία τους να βγαίνουν εξώφυλλα στα περιοδικά!

Πλέον δεν μπορούν να βγαίνουν από τις σπιταρώνες τους τις designάτες και να πουλάνε τη φάτσα τους και βρίσκουν αυτές τις γελοιότητες με το πρόσχημα της αλληλεγγύης! Πόσο μ@λ@κες!

Comments are closed.