Με τη σφραγίδα της Τζολί… και επισήμως τριτοκοσμική χώρα!

Τζολί

Για ρίξτε μια ματιά ποιες χώρες επισκέπτεται η πρέσβειρα του ΟΗΕ

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Μπαμ μπαμ να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, διότι θα κουφαθούμε με αυτά που διαβάζουμε!

Λοιπόν guys. Το ότι μας επισκέφτηκε η Ατζελίνα Τζολί, δεν έχει καμία γκλαμουριά. Τίποτα το σελεμπριτουά και το nothing σε… Χόλιγουντ! Jesus Christ δηλαδή! Διότι αυτό το κάτι που σηματοδοτεί η άφιξη της στο country μας είναι απλά και μόνο το ότι επισήμως πια… είμαστε τριτοκοσμική χώρα! Welcome! Καλά να περάσετε!

Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή με τη βλακεία στα social media (και όχι μόνο)! Βρε guys; Έχετε ακούσει ποτέ ποιες χώρες επισκέπτεται η Τζολί…για να συνδράμει; Διότι δεν είναι ότι μας επισκέφτηκε με τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά για διασκέδαση και κοσμικά events! Σε Τανζανίες, Σιέρα Λεόνε και Πακιστάν τραβιέται η έρμη να βοηθήσει και να δει τις ανθρωπιστικές κρίσεις… Και μας συμπεριέλαβε στον κατάλογο! Προσγειωθήκατε τώρα; Τις ζώνες σας!

Οι άλλες μπαρούφες που διαβάσαμε today ήταν για την αντίδραση Τσίπρα όταν την είχε απέναντι του στο Μαξίμου… Ότι είχε και καλά την έννοια της Περιστέρας και ήταν μαγκωμένος κτλ. Άλλη κατινίστικη ανοησία! Ο άνθρωπος έκανε χειραψία με έναν… σκελετό βρε guys, τι να ένιωθε; Ότι είχε την Μόνικα Μπελούτσι; Είναι να κουφαίνεσαι με τα σχόλια που κάνουν στα blogs και τα social media ώρες ώρες! «Απόμακρη η χειραψία» λέει «θα παρακολουθούσε τον πρωθυπουργό η Περιστέρα»! Και κάνεις watch στη φωτο δίπλα έναν Τσίπρα να υποδέχεται μία γυναίκα – σκελετό… Σανό στον εγκέφαλο ο συγγραφέας!

Τζολί

Comments are closed.